• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

چند روزه نمیتونم تک‌لایو را با rsync بگیرم. بقیه هم باهاش مشکل دارن؟

نویسنده هادی صفی‌اقدم, دسامبر 07, 2011, 10:44:36 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: سید احمد موسوی در دسامبر 13, 2011, 12:47:58 قبل از ظهر
منظورتون همون pwget توی لینوکسه؟
من باهاش کار نکرده‌ام. اینی که گفتم فقط یک  gui یعنی Graphical User Interface است. خود wget را هم کنارش داره.

سید مهدی موسوی

من فایل batای رو که گفتین ایجاد کردم اما وقتی اون رو اجرا می‌کنم توی DOS می‌گه این دستور شناخته شده نیست.
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: سید مهدی موسوی در دسامبر 16, 2011, 08:51:57 قبل از ظهر
من فایل batای رو که گفتین ایجاد کردم اما وقتی اون رو اجرا می‌کنم توی DOS می‌گه این دستور شناخته شده نیست.
wget را نصب و مسیر نصبش را به path سیستم اضافه کنید. یا اینکه فایل wget.exe را در گنار آن فایل bat قرار دهید.

سید مهدی موسوی

متاسفانه هیچ‌کدوم از دوتا لینکی که برای فایل بود نتونستم دریافت کنم.
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: سید مهدی موسوی در دسامبر 16, 2011, 10:32:15 بعد از ظهر
متاسفانه هیچ‌کدوم از دوتا لینکی که برای فایل بود نتونستم دریافت کنم.
این الان سالمه.
http://dl.hadi-safiaghdam.com/Software/Download_Manager/wget-1.11.4-1-setup.exe

سید مهدی موسوی

ضمن تشکر بابت معرفی این نرم‌افزار می‌خواستم بدونم شما چه حجمی رو باهاش دانلود کردین، چون من تا الان نزدیک به ۴ گیگ گرفتم که دوتای اولش مربوط به تک‌لایو بود و بقیه مربوط به یک ایمیج که نمی‌دونم چه کاربردی داره؟

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: سید مهدی موسوی در دسامبر 19, 2011, 07:56:33 قبل از ظهر
ضمن تشکر بابت معرفی این نرم‌افزار می‌خواستم بدونم شما چه حجمی رو باهاش دانلود کردین، چون من تا الان نزدیک به ۴ گیگ گرفتم که دوتای اولش مربوط به تک‌لایو بود و بقیه مربوط به یک ایمیج که نمی‌دونم چه کاربردی داره؟
حجم دانلود پوشه‌ی tlnet حدود 1.9 گیگا بایت هست.
شما لینک را اشتباهی داخل فایل bat گذاشته‌اید و رفته پوشه‌ی image و ... را هم دانلود کرده.

sattar

سلام هادی جان
میشه روش دانلود تک لایو بوسیله wget رو شسته رفته در پست اول همین امروز بگید. من گیج شدم.خیلی ممنونم.
خلیج همیشه فارس

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: sattar در دسامبر 26, 2011, 03:13:21 بعد از ظهر
سلام هادی جان
میشه روش دانلود تک لایو بوسیله wget رو شسته رفته در پست اول همین امروز بگید. من گیج شدم.خیلی ممنونم.
در پست اول نوشتم.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: وحید دامن‌افشان در اکتبر 22, 2011, 12:39:40 قبل از ظهر
من یه بار خواستم روی سیستمی که پاندای اورجینال و بروز داشت، نصب کنم. اما نشد و مجبور شدم کل آنتی ویروس رو موقتاً disable کنم تا نصب بشه. گاهی وقت‌ها خود آنتی ویروس هم به نصب تک‌لایو گیر می‌ده ???
مشکل اونقده اذیت‌کننده بوده که تک‌لایو جدید، موقع شروع نصب، پیغام میده که آنتی ویروس را غیر فعال کنین!