• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

مشکل ط با mbox\

نویسنده سید مهدی موسوی, آگوست 24, 2010, 11:10:18 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

سید مهدی موسوی

اگر ممکن است فایل ضمیمه را ببینید.
آخ ببخشید آخر عاقبت عجله کردن همینه دیگه.
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

هادی صفی‌اقدم

هادی صفی‌اقدم

الان دیگه مشهود نیست

سید مهدی موسوی

نقل قول از: هادی صفی اقدم در آگوست 24, 2010, 11:53:57 بعد از ظهر
الان دیگه مشهود نیست
حالا دو تا سوال برام پیش اومد مگه متن من به طور پیش فرض فارسی نبود و دوم اینکه دیگه چه موقعی ممکنه به این موارد بر بخورم به عبارت بهتر باید بپرسم اصولا چطور این راه حل به ذهن‌تان خطور کرد ؟
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: سید مهدی موسوی در آگوست 24, 2010, 11:59:58 بعد از ظهر
حالا دو تا سوال برام پیش اومد مگه متن من به طور پیش فرض فارسی نبود و دوم اینکه دیگه چه موقعی ممکنه به این موارد بر بخورم به عبارت بهتر باید بپرسم اصولا چطور این راه حل به ذهن‌تان خطور کرد ؟
فارسیتک کلا باگ هست. دیگه بعد چند سال کار با فارسیتک به این جور چیزهاش عادت کردیم. سوتی های تابلوی بدتر از این دیدم. در قسمت مراجع همین هفته هم برام پیش امد.
برای فوتنوت داخل جدول. برای .... و .... و ....
زیپرشین را دوست دارم. دست وفا درد نکنه

ساچکو

با سلام. من هم در این زمینه یک سوال دارم. حالا اگر این mbox را در داخل tabular استفاده کنیم چطور میشه ط رو درست کرد؟

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: ساچکو در مارس 30, 2012, 12:03:13 بعد از ظهر
با سلام. من هم در این زمینه یک سوال دارم. حالا اگر این mbox را در داخل tabular استفاده کنیم چطور میشه ط رو درست کرد؟
سلام
فایل نمونه‌ی کوچکی حاوی مشکل؟

ساچکو

ممنون

هادی صفی‌اقدم

مطمئنید حرف «ط» در خروجی مشکل داره؟! برای من که مشکلی نداره.
فایل ضمیمه شده را ببینید.
ضمنا لطفا فایل‌های ارسالی خود را یک فایل کنید و مینیمالش کنید.