• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

شماره‌گذاری الگوریتم‌ها

نویسنده محمود امین‌طوسی, دسامبر 28, 2009, 08:11:24 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

محمود امین‌طوسی

آقا وفا سلام.
در وضعیت فعلی وقتی از الگوریتم استفاده می‌کنیم، شماره‌گذاریها پی‌در‌پی هستند و شماره فصل یا بخش ندارند (برخلاف پیش‌فرض مربوط به شکل‌ها).
اگر صلاح می‌دانید کد مربوطه را در کدتان قرار دهید:

\numberwithin{algorithm}{chapter}
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

vafa

به نظر من قرار دادن این کد در package غیر استاندارد است. این را کاربر باید خودش انجام بدهد و نه package. به علاوه design بسته را نیز زشت می‌کند.

محمود امین‌طوسی

متشکرم. من نمی‌دانستم وضعیت فعلی مطابق استاندارد است.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

vafa

وضعیت فعلی چی؟ ماکروی \numberwithin توی amsmath تعریف شده بنابراین اگر بخواهی ازش استفاده کنی، باید amsmath را فرابخونی. این در صورتی که زی‌پرشین این کار رو نمی‌کنه.

محمود امین‌طوسی

سلام، منظور من از وضعیت فعلی همین که «شماره‌گذاری‌ها پی‌در‌پی هستند» بود و نکته‌ای را که شما اشاره کردید را نمی‌دانستم. متشکرم.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎