• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

خطا در اجرای پایان نامه دانشگاه شریف

نویسنده msadeghi, جون 14, 2012, 03:18:06 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

msadeghi

با سلام

من موقع اجرای پایان نامه نمونه دانشگاه صنعتی شریف (آقای شریفی تبار) با خطای زیر مواجه می شوم، که در فایل نتیجه خروجی لوگوی دانشگاه چاپ نشده و به جای آن کلمه logo قرار می گیرد:

! Paragraph ended before \Hy@setref@link was complete.

vafa

حسن ذاکری

لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

vafa

نقل قول از: msadeghi در جون 14, 2012, 09:14:56 بعد از ظهر
ممکنه بگین چیکار باید بکنم؟
واضح نبود که باید یا تک‌لایو ۲۰۱۲ را نصب کنی یا میک‌تک ۲٫۹؟

msadeghi

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در جون 15, 2012, 07:28:00 قبل از ظهر
واضح نبود که ؟

آقای کارن‌پهلو عزیز، شما جوری با ما تازه کارها برخورد می کنید که به خدا آدم از همه چی ناامید میشه. شما که اینقدر برای زی پرشین زحمت کشیدین، بهتر نیست جوری جواب ما آماتور ها رو بدین که لذت سوال پرسیدن تومون از بین نره؟ به خدا اگه همین جمله رو اینطوری می نوشتید: "باید یا تک‌لایو ۲۰۱۲ را نصب کنی یا میک‌تک ۲٫۹" هیچی ازتون کم نمیشد.
حالا تاکید من روی این جمله شما نیست؛ توی جوابای دیگه ای که به بقیه میدید زیاد از این تیپ جواب دادنتون دیدم.
ببخشید.

vafa

نقل قول از: msadeghi در جون 15, 2012, 03:35:47 بعد از ظهر
آقای کارن‌پهلو عزیز، شما جوری با ما تازه کارها برخورد می کنید که به خدا آدم از همه چی ناامید میشه. شما که اینقدر برای زی پرشین زحمت کشیدین، بهتر نیست جوری جواب ما آماتور ها رو بدین که لذت سوال پرسیدن تومون از بین نره؟ به خدا اگه همین جمله رو اینطوری می نوشتید: "باید یا تک‌لایو ۲۰۱۲ را نصب کنی یا میک‌تک ۲٫۹" هیچی ازتون کم نمیشد.
حالا تاکید من روی این جمله شما نیست؛ توی جوابای دیگه ای که به بقیه میدید زیاد از این تیپ جواب دادنتون دیدم.
ببخشید.
سوال شما از دسته سوال‌هایی بود که حداقل ۱۰ بار پرسیده و جواب داده شده. بالاخره هر آدمی هم صبرش ظرفیتی داره. در ادامه فکر نمی‌کنم اینکه گفتم «توزیع تک شما قدیمی است» خیلی جمله ناآشنایی باشه. بهرحال اگر پاسخ من «بی‌ادبی، بی‌احترامی و یا توهینی داشت» از صمیم قلب عذرخواهی می‌کنم.