• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

نحوه‌ی تایپ اکولاد بزرگ

نویسنده ema_fr3, جولای 10, 2012, 11:22:55 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

ema_fr3

سلام...
من یه تازه کارم و تا حالا یک بار با این برنامه تایپ کردم و چون ویندوزم 64 بیت ای هستش خروجی نمی ده در نتیجه باید درست تایپ کنم!
من یه مشکل داشتم اینم اینه که چطور آکولاد بزرگ بکشم ؟؟!!! کدش چیه دقیقا؟؟؟ 1 روزه دارم پایان نامه ها رو نگاه می کنم متاسفانه پیدا نکردم واقعا ممنون می شم کمکم کنین

هادی صفی‌اقدم

سلام
اولا عنوان پست‌تون خیلی کلی هست. باید میذاشتید، چطور آکولاد بزرگ بکشم.
سوال‌تون هم واضح نیست.
منظورتون از آکولاد بزرگ چیه؟
لطفا رعایت کنید.
با نگاه کردن و پیدا کردن در پایان‌نامه‌ها نمیشه.
باید راهنمای لاتک را بخونید.
یک راهنمای خوب و مقدمه‌وار در مرکز دانلود به اسم مقدمه‌ای نه چندان کوتاه بر لاتک ترجمه  دکتر امیدعلی هست.
بخونیدش، بیشتر سوالات‌تون، جوابش هست.

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: ema_fr3 در جولای 10, 2012, 11:22:55 بعد از ظهر
سلام...
من یه تازه کارم و تا حالا یک بار با این برنامه تایپ کردم و چون ویندوزم 64 بیت ای هستش خروجی نمی ده در نتیجه باید درست تایپ کنم!
من یه مشکل داشتم اینم اینه که چطور آکولاد بزرگ بکشم ؟؟!!! کدش چیه دقیقا؟؟؟ 1 روزه دارم پایان نامه ها رو نگاه می کنم متاسفانه پیدا نکردم واقعا ممنون می شم کمکم کنین
اگه اشتباه نکنم، منظورتون تابع چندضابطه‌ای هست.
فایل پیوست شده رو ببینین.
در من، طبق پیشنهاد آقای صفی‌اقدم، حتما این کتاب پایین رو دانلود و مطالعه کنین. به خیلی از سوالات‌تون جواب می‌ده. از جمله همین سوال‌تون.
http://ctan.um.ac.ir/info/lshort/persian/lshort.pdf