• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

خطای \INCLUDE

نویسنده MARZIYE, جولای 11, 2012, 11:39:49 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

MARZIYE

با سلام و خسته نباشید من در نمونه دانشگاه شریف تایپ میکنم  ولی وقتی در قسمت فصلها و مقدمه تایپ میکنم در صفحه اصلی اجرا میکنم اصلا تغییر نمیکنه میشه راهنمایی کنید ؟

هادی صفی‌اقدم

وقتی فصلی را ادیت کردین، باید اول ذخیره‌ش کنید. بعدش فایل اصلی را باز کنید و اونو اجرا بگیرید.
برای اینکه راحت باشید، می‌تونید اول فایل اصلی را باز کنید و از منوی Options گزینه‌ی Define Current Document as Master Document را بزنید تا بعد از این اگر روی قسمت و فصل‌ها هم اجرا گرفتین، فایل اصلی اجرا بشه.
فایل اصلی همون فایلی هست که documentclass داره.

MARZIYE

من این مراحل را رفتم ولی اجرا نکرد ممکن است مشکل از برنامه باشد چون من از کسی برنامه را گرفتم.با تشکر.

هادی صفی‌اقدم

یک فایل نمونه‌ی کوچکی را اجرا کنید و فایل log آن را هم بفرستید ببینیم مشکل چیه.
فایل نمونه ی کوچک یعنی مثلاً این:

‎\documentclass{minimal}‎‎
‎‎\usepackage{xepersian}‎‎
‎\settextfont{Tahoma}‎

\begin{document}
‏سلام دنیا!
\end{document}

MARZIYE

من نمونه های زیادی را اجرا کردم ولی میخوام پایان نامه ام مثل نمونه شریف باشه که دستور \INCLUDEاجرا نمیشه نمونه را براتون فرستادم ممنون میشم راهنمایی کنید.با تشکر

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: MARZIYE در جولای 11, 2012, 01:11:16 بعد از ظهر
من نمونه های زیادی را اجرا کردم ولی میخوام پایان نامه ام مثل نمونه شریف باشه که دستور \INCLUDEاجرا نمیشه نمونه را براتون فرستادم ممنون میشم راهنمایی کنید.با تشکر
مشکل‌تون ممکنه چند تا دلیل داشته باشه:
۱- تک‌لایوتون نسخه ۲۰۱۰ هستش که خیلی قدیمیه و در ضمن نسخه پرتابل هم هست که بهتره از نسخه کامل و جدیدترش استفاده کنین.
۲- توی مسیر فایل‌تون و خود فایل هم نباید فاصله وجود داشته باشه. مثلاً اگه اسم پوشه‌تون my files هست، باید اونو به مثلاً my_files تغییر بدین.
۳- شاید فایلی هم که اون شخص گرفتین، مشکل داشته باشه. فایل اصلی پایان‌نامه رو می‌تونین از اینجا و یا اینجا دانلود کنین.

MARZIYE

با سلام وخسته نباشید من برنامه زی پرشین را از کسی گرفتم ولی نمونه شریف را خودم دانلود کردم ممکنه مشکل از برنامه یا کامپیوتر باشه

هادی صفی‌اقدم

ایرادهایی که آقا وحید گفتن را باید چک کنید.
سیستم TeX شما درست نصبه و کار می‌کنه.
مشکل از اجرای شما هست که درست اجرا نمی‌کنید یا اینکه مثلا فونتی را نصب ندارید و باعث میشه اجرا نشه.
اون فایلی که خودتون گفتین را اجرا کنید و فایل logش را ضمیمه کنید.

MARZIYE

من اول پایان نامه شریف را باز میکنم بعد در قسمتهای چکیده و فصلها تغییرات را اعمال میکنم و ذخیره میکنم بعد فایل اصلی را اجرا میکنم ولی هیچ تغییری ندارد در یکجا دیدم که باید من اسم فایل را عوض کنم یا در یک راهنما دیدم که دستور \includeرا اجرا میکنی باید در ابتدا \includeonly باشه آیا این موارد که میگم درسته ؟مراحل را من اشتباه میرم؟

هادی صفی‌اقدم

شما کاری که من گفتم را لطفا انجام بدین تا مشخص بشه مشکل اون فایل چیه.

MARZIYE

من نمونه شریف را قسمت abstract_fa را فقط عوض کردم

هادی صفی‌اقدم

توزیع TeX شما ناقص هست.
باید کاملشو نصب کنید.