• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

منابع و مراجع

نویسنده bahar.1367, آگوست 08, 2012, 03:44:22 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

bahar.1367

سلام. من یه مشکلی دارم . من این دستورو مینویسم:

‎\setLTRbibitems‎
‎\begin{thebibliography}{99}‎
‎\addcontentsline{toc}{chapter}{‎‏‎‎‎‏‎
‎‎‏منابع

}

توی فهرست مطالب که درست هست و منابع مینویسه . ولی آخر پایان نامم مینویسه مراجع... من میخوام اونجا هم منابع بنویسه

چه کار باید بکنم؟

مرسی

حسن ذاکری

۱. سه خط آخر را حذف کنید.
۲. بسته tocbibind را استفاده کنید.
۳. از دستور زیر قبل ار شروع پرونده استفاده کنید:

\makeatletter
\renewcommand{\bibname}{\if@RTL منابع \else Bibliography\fi}
\makeatother
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

bahar.1367

سلام. مرسی
ولی من اینکارو کردم ولی الان هر دو جا نوشته مراجع ... هم تو فهرست هم اخر پایان نامه. مراجع کلمه جالبی نیست . میخوام منابع باشه .
میشه بیشتر کمک کند که چی کار کنم؟

bahar.1367

شاید من منظور شمارو نفهمیده باشم
من الان اینجوری نوشتم. ایا درسته؟

‎\newpage ‎‎
\setLTRbibitems‎‎
‎\begin{thebibliography}{99}‎
\makeatletter
\renewcommand{\bibname}{
\if@RTL منابع \else Bibliography\fi
}
\makeatother

اون بسته ای که گفتید استفاده کنید رو کجا استفاده کنم ؟ فقط اسمشو اول توی ‎\usepackage  بنویسم؟ من فقط همینو فهمیدم. اگه جوردیگه ای هست لطفا کمک کنید
ممنون

حسن ذاکری

سلام.
فایل ضمیمه رو ببینید. ظاهراً شما از طبقه نوشتار مقاله استفاده می‌کردید. عنوان مراجع در طبقه مقاله توسط \refname و در طبقات کتاب و گزارش توسط \bibname کنترل می‌شود.
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

bahar.1367

ممنونم. نه من هم از همین \bibname استفاده کرده بودم. فقط اون ۳ خطی که گفتین رو در جای مناسب قرار نداده بودم واسه همین درست نشده بود. با فایل نمونه ای که گذاشتین فهمیدم کجا قرار بدم . مرسی