• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

نامرتب قرار گرفتن معادلات همراه با متن فارسی

نویسنده مرجان, آگوست 11, 2012, 03:07:49 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

مرجان

سلام. من در تایپ یک سری اصول موضوعه دچار مشکل شدم، چون نمی توانم شماره ها و اصول را در زیر هم مرتب قرار دهم. دلیل اینکه از description و یا دیگر دستورهای مشابه استفاده نکردم این بود که در معادله ای که "و" بزرگ دارد، به هم ریختگی ایجاد می شود و عبارت زیر علامت"و" ، به قسمت کناری انتقال می یابد که من نمیخوام اینطور بشه. فایل هام رو در پیوست می فرستم. ممنون می شم کمک کنید. :)

حسن ذاکری

لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

مرجان

خیلی ممنون، اما راهی نیست که شماره ها هم در راستای معادله مورد نظر (در یک خط) قرار بگیرد؟ همچنین میخواستم خط اول که شامل متن فارسی هست مانند خطوط پایین باشه یعنی شماره و متنش مثل خطوط پایینی چاپ شوند.

حسن ذاکری

راه دومی که گفتم که شماره‌ها را در همان خط قرار می‌دهد، در خصوص خط اول هم می‌بایست مثل همان خطوط بعدی کل متن را در فرمول قرار دهید.
یک مثال دیگر در ضمیمه است.
p_0 و P_1 را ملاحظه کنید
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.