• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

ارور روی ‎\settextfont

نویسنده متین آرا, سپتامبر 10, 2012, 01:03:27 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

متین آرا

سلام وقت به خیر
سند اسلاید من روی ‎\settextfont که در خط ۳۲ است ارور دارد البته اسلاید ارائه میدهد اما این ارور را هم دارد .

این سندی که فرستادم مختصر شده که روی خط ۱ هم ارور دارد سند خودم فقط ارور خط ۳۲ را دارد.

ممنونم به خاطر توجه شما.

حسن ذاکری

این خط ۳۲ فایل شما نیست، بلکه خط ۳۲ فایل سبک اسلاید است. با حذف خط ۵ از فایل اصلی، یعنی
\usepackage[pagebackref=false]{hyperref}
مشکل حل می‌شود.
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

متین آرا

سلام جناب ذاکری
ممنونم از راهنمایی شما . ولی من به اجرای اون دستور نیاز دارم. راه دیگه ای نیست؟

حسن ذاکری

به جای اون، از
\hypersetup{pagebackref=false}
استفاده کنید
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

متین آرا

ممنونم
همین کار را انجام دادم ، دو سه تا ارور جدید داد.
ببخشید اگه دستور ‎\usepackage[colorlinks,linkcolor=link-text,setpagesize=false]{hyperref}   که توی خط ۳۲ فایل سبک اسلاید بود، را حذف کنم ایرادی پیش نمیاد. میشه اون رو حذف کنم؟

حسن ذاکری

اگر ارور داده، فایل لاگ ضمیمه کنید.
می‌توانید هردوخط را باهم ادغام کنید، یعنی آپشن‌های مورد نظر خودتان و آن‌هایی که در فایل سبک آمده.