• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

تفاوت

نویسنده MARZIYE, سپتامبر 20, 2012, 10:41:21 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

MARZIYE

با سلام میشه فرق بین این دو برنامه را برام بگید چون من این دو را دارم فرقشو میخوام بدونم؟
bidiTeXmake
TexMaker

محمود امین‌طوسی

bidiTeXmaker نسخه‌ای از TeXmaker است که توسط آقای سیدرضی علوی‌زاده برای نوشتن متن فارسی اسناد زی‌پرشین اصلاح شده است.
اصلی‌ترین ویژگی آن این است که می‌توان در آن متنهای فارسی و لاتین را به صورت مناسب تایپ نمود و دید. آقای سیدرضی علوی‌زاده زحمات زیادی کشیده‌اند و ویژگیهای دیگر آنرا می‌توانید در زیرمنوی Extended Bidi Help از منوی راهنما و انتخاب گزینه Extended Bidi Manual مشاهده کنید.
استفاده از آن برای حروف‌چینی اسناد زی‌پرشین الزامی نیست و می‌توانید از هر ویرایشگر متنی دیگر و منجمله TeXWorks که همراه با نسخه‌های اخیر تک‌لایو و میک‌تک هست استفاده کنید.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

MARZIYE

کدوم براب تایپ مناسبتره؟

محمود امین‌طوسی

من از TeXWorks استفاده می‌کنم. اگر نیازی به منوهای تک‌میکر نداشته باشید و بلد باشید برخی تنظیمات را انجام دهید، به نظر من مناسب‌ است. ضمنا برای تایپ فرمولها و عبارات لاتین در آن بهتر است، آنها را در خطوط جداگانه تایپ کنید.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎