• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

نحوه نوشتن یک رابطه

نویسنده susahab, اکتبر 02, 2012, 10:06:52 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

susahab

با سلام
من رابطه ای رو که ضمیمه کردم رو می خوام بنویسم
متاسفانه با eqnarray یا array نمیشه مثل خودش درآورد.
از چه دستوری باید استفاده کرد؟
ممنون

aris852963

میتونید از محیط eqnarray استفاده کنید و در آخر هر خط بعد از \cr قرار دهید \\ که هر خطو شماره بندازه. برای این که شرط ها هم زیر هم بیفتند میتونید با \quad یا \hspace فاصله ها رو تنظیم کنید. راههای بهترو حتماً دوستان بلدند. ولی نظر شخصی من اینه که لزومی نداره همه خطوط شماره بخورند.

هادی صفی‌اقدم

susahab

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: susahab در اکتبر 02, 2012, 10:06:52 قبل از ظهر
از چه دستوری باید استفاده کرد؟

\documentclass{article}
\usepackage{amsmath}
\usepackage{xepersian}
\begin{document}
\section{مقداری متن}
\begin{align}
x&=y & X&=Y & a&=b+c\\
x'&=y' & X'&=Y' & a'&=b\\
x+x'&=y+y' & X+X'&=Y+Y' & a'b&=c'b
\end{align}
\end{document}

هر خطی رو هم که نمی‌خواین شماره بخوره، از دستور \notag قبل از \\ استفاده کنین.
برای اطلاعات بیشتر، راهنمای بسته amsmath رو ببینین. اگه از تک‌لایو استفاده می‌کنین، توی خط فرمان، دستورtexdoc amsmath
  رو اجرا کنین.

ویرایش: گویا با آقا هادی همزمان جواب دادیم.

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: aris852963 در اکتبر 02, 2012, 10:36:38 قبل از ظهر
میتونید از محیط eqnarray استفاده کنید و در آخر هر خط بعد از \cr قرار دهید \\ که هر خطو شماره بندازه. برای این که شرط ها هم زیر هم بیفتند میتونید با \quad یا \hspace فاصله ها رو تنظیم کنید. راههای بهترو حتماً دوستان بلدند. ولی نظر شخصی من اینه که لزومی نداره همه خطوط شماره بخورند.
استفاده از دستورهایی مثل \quad یا \hspace برای تراز کردن فرمول‌ها به هیچ وجه درست نیست؛ چون با عوض شدن فونت یا ابعاد صفحه، مجبورین همه چیزو  دوباره از اول تراز کنین.
در ضمن، استفاده از  eqnarray درست نیست؛ چون فاصله اضافی وارد می‌کنه.