• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

چاپ نشدن کلمه «نمایه» هنگام استفاده از بسته tocbibind

نویسنده وحید دامن‌افشان, اکتبر 17, 2012, 05:50:54 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

وحید دامن‌افشان

‎‎توی فایل پایین، با وجود اینکه بسته ‎tocbibind‎ فراخوانی شده، کلمه «نمایه» توی فهرست مطالب، چاپ نمی‌شه. اما اگه این بسته رو بعد از زی‌پرشین فراخوانی کنیم، همه چی درست می‌شه.
در ضمن، دقیقاً نمی‌دونم این مشکل از کدوم ورژن زی‌پرشین و بی‌دی به بعد، به وجود اومده.‎‎
‎‎‎\documentclass{article}‎‎
‎‎\usepackage{tocbibind‎}‎
‎\usepackage{makeidx}‎
‎‎\makeindex‎‎
‎‎\usepackage{xepersian}‎‎
‎‎\begin{document}‎‎
‎\tableofcontents‎‎
‎‎‎‎\index{‎متن}‎‎
‎‎\printi‎ndex‎
‎‎‎‎\end{document}‎‎‎‎

پ.ن: راستی وقتی این بسته رو بعد از بسته زی‌پرشین فراخوانی می‌کنم، با خطای آشنای «فراخوانی بسته بعد از ‎bidi‎» مواجه نمی‌شم.

vafa

هر دو مشکل :ظاهر نشدن نمایه در فهرست مطالب و خطا ندادن بسته bidi در صورت فراخوانی tocbibind بعد از bidi» را درست کردم. می‌تونم خواهش کنم از یک ویرایشگر دیگه برای نوشتن فایلهای تک استفاده کنی چون ویرایشگری که استفاده می‌کنی پر از باگه و کاراکترهای اضافه تولید می‌کنه و من هر بار که توی تالار کدهای شما رو کپی می‌کنم با خطای missing \bein{document} مواجه می‌شم که می‌ره روی اعصابم.

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در اکتبر 18, 2012, 02:15:31 قبل از ظهر
می‌تونم خواهش کنم از یک ویرایشگر دیگه برای نوشتن فایلهای تک استفاده کنی چون ویرایشگری که استفاده می‌کنی پر از باگه و کاراکترهای اضافه تولید می‌کنه و من هر بار که توی تالار کدهای شما رو کپی می‌کنم با خطای missing \bein{document} مواجه می‌شم که می‌ره روی اعصابم.
واقعاً عذر می‌خوام. نمی‌دونم چرا این مشکل پیش اومده. من از همون تک‌میکر دوجهته استفاده می‌کنم.
حتما ویرایشگرمو عوض می‌کنم.
بازم عذر می‌خوام و به خاطر رفع هر دو مشکل، ممنون.