• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تغییر فاصله عبارت ریاضی و خطوط قبل و بعد آن در زی پرشین

نویسنده aris852963, اکتبر 30, 2012, 08:34:36 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

فرشاد ترابی

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در نوامبر 01, 2012, 01:51:14 بعد از ظهر
برای اولین بار فکر می‌کنم استاد شما بود که این مشکل را نشونم دادو من هم بلافاصله بعد از برگشتن درستش کردم.
دقیقاً همینطوره. واسه همین هم هست که من فکر میکردم این مشکل هنوز وجود داره.

behnoud

من تمام این دستورات و انواع مختلف دیگه رو در میک تک تست کردم. اصلا کار نمی کنه و حتی خطا هم نمیگیره.
در میک تک چه کار باید کرد؟

فرشاد ترابی

behnoud

\abovedisplayshortskip= 7pt plus 3pt minus 4pt
\belowdisplayshortskip= 7pt plus 3pt minus 4pt

و سایر دستورات مشابه. اما متاسفانه هیچ اتفاقی نمی افته. تعداد زیادی فرمول دارم که نمی شه تک تک با \vspace{-} جابجا کردشون

vafa

نقل قول از: behnoud در آپریل 22, 2013, 09:13:45 قبل از ظهر
\abovedisplayshortskip= 7pt plus 3pt minus 4pt
\belowdisplayshortskip= 7pt plus 3pt minus 4pt

و سایر دستورات مشابه. اما متاسفانه هیچ اتفاقی نمی افته. تعداد زیادی فرمول دارم که نمی شه تک تک با \vspace{-} جابجا کردشون
من دلیل سوال شما را نمی‌دانم؟ آیا مطالب این پست را بدقت خوانده‌ای؟ اگر خوانده باشی، دلیلی برای سوالت وجود نداره چون تنها کاری که لازمه انجام بدی بروز کردن توزیع تک هست و احتیاجی به این دستورات نیست.

rgol80

برای من هم فقط دستور اول کار کرد. با دستور دوم  مشکل حل نشد. ضمناً خطا هم نگرفت.
لطفا راهنمایی کنید

vafa

نقل قول از: rgol80 در می 06, 2013, 05:44:30 بعد از ظهر
برای من هم فقط دستور اول کار کرد. با دستور دوم  مشکل حل نشد. ضمناً خطا هم نگرفت.
لطفا راهنمایی کنید
من با زبان خیلی پیچیده‌ای حرف می‌زنم که هیچ کسی حرف‌های من را نمی‌فهمد؟ اینجور سوالها و حرکات واقعاً داره می‌ره روی اعصاب و روانم!

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در می 06, 2013, 05:51:36 بعد از ظهر
من با زبان خیلی پیچیده‌ای حرف می‌زنم که هیچ کسی حرف‌های من را نمی‌فهمد؟ اینجور سوالها و حرکات واقعاً داره می‌ره روی اعصاب و روانم!
خییر دکتر. شما با زبان ساده گفتین که توزیع تک‌شون را باید بروز کنن.
ولی مثل اینکه این دوستان کاربر وقت خونون حداکثر ۲۰ تا پست این موضوع فعلی که درش هستیم را ندان.
فکر کنم از بس دانشگاه‌هاشون اینا را مشغول تحقیق و ... کرده. واقعا برای این جامعه متاسفم.