• Welcome to تالار گفتگوی پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تعریف محیط جدید برای شکلها بصورت «شکل ن۱-۲: دومین شکل»

نویسنده مرتضی, نوامبر 21, 2012, 01:35:56 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

مرتضی

میخواهم محیط جدیدی برای برخی از شکلهایم درست کنم که مثلا بصورت «شکل ن۱-۲: دومین شکل» شماره‌گذاری شود (حرف ن به عدد ۱ چسبیده است، عدد ۱ شماره فصل و عدد ۲ شماره خود شکل است). این محیط بایستی شمارنده مختص خودش را داشته باشد. ضمنا بتوان برای شکل مربوطه label گذاشت و هر وقت از داخل متن به آن اشاره کردیم، مثلا نوشته شود: «در شکل ن۱-۲ داریم».

مدیریت تالار:
تصحیح عنوان موضوع

هادی صفی‌اقدم

در همه‌ی فصل‌هاتون با حرف «ن» شماره‌گذاری بشه یا فقط در یک فصل خاص؟

مرتضی

انتهای هر فصل، تعدادی مسئله دارد و این شکلها هم مربوط به همین مسائل است؛ یعنی در همه فصل‌ها این نوع شکلها را داریم که قبل از عدد و چسبیده به آن، حرف «ن» می‌آید.

هادی صفی‌اقدم

ضمیمه شده.
امیدوارم درست انجام داده باشم! :)

مرتضی

آقا هادی دستتون درد نکنه. فقط فایل tex رو یادتون رفت ضمیمه کنید.
ضمنا بعد از شکل ۱-۱، می‌خواهم شکل ن۱-۱ بیاید نه شکل ن۱-۲، یعنی شکلهایی که «ن» دارند، از ۱ شمرده شوند و شمارنده خودشان را داشته باشند.
با تشکر

هادی صفی‌اقدم

ضمیمه کردم.
فعلا دستم بنده. سر فرصت انجام میدم.

هادی صفی‌اقدم

مرتضی

خیلی خیلی ممنون.
چطور میتونم این محیط تعریف‌شده رو طوری تغییر بدم که بتونم توش از subfloat (زیرشکل) هم استفاده کنم. یعنی مثلا داشته باشم شکل ن۲-۱(الف).

هادی صفی‌اقدم

شما نتیجه تست‌تون را برام بفرستین تا ببینم مشکل چیه.
اگر بلد بودم در خدمت هستم.

مرتضی

همونطور که در شکل می‌بینید، نمیشه از subfloat تو این محیط استفاده کرد و error می‌دهد

هادی صفی‌اقدم

این محیط فرقی با محیط figure نداره.
پس می‌تونین به صورتی که از بسته‌ی subfig استفاده می‌کردین، این را هم استفاده کنین.
نمونه‌ش را توی تالار و صفحه‌ی اول سایت گذاشته‌ام.

مرتضی

تو فایلی که تو پست قبلی ضمیمه کردم، دقیقا به همون صورتی که شما میگی از بسته subfig استفاده کردم ولی error میده. یکی از ارورهاش اینه

No counter 'subfigurenhsa' defined.

لطفا فایل رو ببینید.

هادی صفی‌اقدم

این خطا معلوم میکنه که شمارنده‌ای را در فایل وارد کردین که تعریف نشده.
این کار را خود بسته‌ی subfig انجام میده. لازم نیست تعریف بشه.
شما بسته ی subfig را فراخوانی کنید، مطمئن باشین مشکلی پیش نمیاد.

مرتضی

آقا هادی از اینکه پیگیر هستید خیلی ممنونم.
دوباره فایل رو ضمیمه کردم. من از هیچ چیز اضافه‌ای استفاده نکردم. اصلا همون فایل قبلی خود شماست که واسه گنجوندن یه شکل کاملا درست کار میکنه ولی وقتی می‌خوام چند تا زیرشکل داشته باشم نمیشه.
لطفا ضمیمه رو نگاه کنید ببینید نتیجه میگیرید؟
ممنون

هادی صفی‌اقدم