• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

صفحات ابتدایی پایان نامه و رساله

نویسنده فرشاد ترابی, نوامبر 30, 2012, 12:43:51 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

فرشاد ترابی

با سلام خدمت دوستان عزیز

چندی پیش با اجازه از وحیدجان، سبک پایان نامه تبریز را گرفتم و شروع به اصلاح آن جهت ارائه برای دانشگاه خودمان کردم.
ضمن تشکر از همه دوستانی که زحمت این سبک را کشیدند و
از آنجا که میخواهم این سبک جامع بشود، و احتمالا برای تمامی دانشگاه‌های ایران قابل استفاده باشد،
نیاز به یک سری همفکری و تجمیع تجارب دوستان دارم. اولین نکته در مورد این است که صفحات ابتدایی یک رساله شامل چه چیزهایی باید باشد.
نکاتی که نیاز به همفکری است به صورت زیر هستند:

1. در سبک دانشگاه تبریز، یک صفحه به عنوان نیایش تعریف شده که من تاکنون ندیده بودم. آیا این صفحه در دانشگاه‌ها وجود دارد و می‌تواند
در رساله قرار بگیرد؟

2. در مورد حق طبع و نشر با توجه به چیزهایی که من در فایل پیوست قرار دادم، آیا نکته‌ی دیگری هم باید رعایت شود؟

3. ترتیب قرارگیری مطالبی که در فایل پیوست هست از لحاظ دوستان درست است؟ یا نیاز به جابجایی دارد؟
    هنوز صفحه چکیده را قرار ندادم چون نمیدونم کجا باید قرار بگیره. قبل از تقدیم؟ یا بعد از حق طبع  و نشر؟

اگر تعداد سوالها زیاد است لطفاً بفرمایید تا این پست را پاک کنم و یکی یکی مطرحشان کنم.

ممنون

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: Farschad در نوامبر 30, 2012, 12:43:51 قبل از ظهر
و احتمالا برای تمامی دانشگاه‌های ایران قابل استفاده باشد،
همچین چیزی غیرممکن است؛ چون من تا حالا حتی دو دانشگاه هم ندیدم که فرمت‌شون مثل هم باشه. ای کاش یه جایی مثل وزارت علوم، یه فرمت رو برای همه دانشگاه‌ها تعیین می‌کرد.
نقل قولاولین نکته در مورد این است که صفحات ابتدایی یک رساله شامل چه چیزهایی باید باشد.
متاسفانه همون‌طور که در بالا گفتم، صفحه اول همه دانشگاه‌ها با هم فرق می‌کنه.
نقل قول1. در سبک دانشگاه تبریز، یک صفحه به عنوان نیایش تعریف شده که من تاکنون ندیده بودم. آیا این صفحه در دانشگاه‌ها وجود دارد و می‌تواند
در رساله قرار بگیرد؟
در دانشگاه ما، هم توی پایان‌نامه‌ها بود و هم توی رساله‌ها. توی پایان‌نامه‌های بقیه دانشگاه‌ها من این مورد رو ندیدم.
نقل قول2. در مورد حق طبع و نشر با توجه به چیزهایی که من در فایل پیوست قرار دادم، آیا نکته‌ی دیگری هم باید رعایت شود؟
دانشگاه ما این مورد خیلی مهم رو متاسفانه نداشت.
نقل قول3. ترتیب قرارگیری مطالبی که در فایل پیوست هست از لحاظ دوستان درست است؟ یا نیاز به جابجایی دارد؟
    هنوز صفحه چکیده را قرار ندادم چون نمیدونم کجا باید قرار بگیره. قبل از تقدیم؟ یا بعد از حق طبع  و نشر؟
به نظرم ترتیبش خوبه. چکیده هم به نظرم بهتره دقیقاً قبل از فهرست مطالب بیاد. نکته‌ مهمی که باید رعایت کنین اینه که هر چیزی که قبل از فهرست مطالب قرار می‌گیره، نباید دیگه اسمش توی فهرست مطالب بیاد.

در ضمن، حتماً قبل از منتشر کردن کلاس، با مسئول تایید پایان‌نامه‌ها توی قسمت تحصیلات تکمیلی دانشگاه هم مشورت بکنین.
هر سوالی هم که داشتین، خوشحال می‌شم که با علم کمم، کمک‌تون کنم.

s.ahmadreza

سلام
همونطور که گفتن هر دانشگاهی استایلش فرق می کنه.
ما هم توی پایان نامه نیایش داریم :) -البته اختیاری هست -
چکیده هم که اصولا قبل از فهرست مطالب میاد. - یعنی سریع بعد از اولین صفحه-
بقیه حرفام میشه تکراری.
در روابط خود با دیگران ، نرم افزار باشیم نه سخت افزار!

فرشاد ترابی

نقل قول از: s.ahmadreza در نوامبر 30, 2012, 10:54:01 بعد از ظهر
ما هم توی پایان نامه نیایش داریم :) -البته اختیاری هست -

شما از کدام دانشگاه هستید؟