• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

فرمت چکیده در فایل پایان نامه

نویسنده فرشاد ترابی, نوامبر 30, 2012, 11:36:32 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

فرشاد ترابی

دوستان عزیز بازهم سلام

در مورد فرمت چکیده پایان‌نامه دوستان نظری دارند؟
من تا حالا هر جه دیده بودم یک صفحه ساده بود که بالاش نوشته بود چکیده و یک پاراگراف به عنوان چکیده در آن قرار داشت.
اما در سبک دانشگاه تبریز یک جدول مشخصات در بالای آن قرار داره که اطلاعات جالبی برای خواننده بیان میکنه نظیر عنوان، تعداد صفحه
و غیره. خودم از این سبک خوشم آمده و می‌خواستم نظر دوستان را هم بدونم. آیا در دانشگاه‌های شما هم چنین سبکی
دیده می‌شود یا یک صفحه ساده وجود دارد؟ لطفا هنگام پاسخ نام دانشگاه را هم قید بفرمایید تا اطلاعات کامل شود.

من خودم تحصیلاتم در دانشگاه تهران بوده و اکنون در دانشگاه خواجه نصیر درس می‌دهم. در هر دو دانشگاه فرمت ساده وجود دارد.

ممنون از اینکه تجربیات خود را در اختیار من قرار می‌دهید.

Mohsen Avaji

سلام
به نظر من اصلا نیاز به یه همچین کاری نیست چون کسی که چکیده پایان نامه رو میخونه هدفش به دست آوردن کلیاتی در مورد اون پایان نامه است نه آشنایی با مولف و استاد راهنما. وقتی پایان نامه به من کمک ( میکنه یا نمیکنه) اسم استاد راهنما هرچی میخواد باشه فرقی نمیکنه، چکیده باید طوری باشه تا خواننده در کمترین زمان با خواندن اون به موضوع اصلی پایان نامه پی ببره، ولی این طور که مشخصه فعلا ظاهر از باظن مهمتره.

فارغ التحصیل خواجه نصیر الدین طوسی.

شاد و سربلند باشید.   
نخستین نشانه فساد ترک صداقت است. (میشل دو مونتی)

فرشاد ترابی

ولی یک سوالی،
فرض کنید که شما یک چکیده به دستتان می‌رسه و متوجه می‌شوید که آن مطلب برای شما مناسب است.
از کجا می‌فهمید که آن چکیده مربوط به کدام نویسنده، دانشگاه یا استاد است که بتوانید آنرا پیدا کنید و مطالعه کنید؟
بهتر نیست یک همچین شناسنامه‌ای در کنار آن باشد؟

Mohsen Avaji

سلام
تا جایی که من اطلاع دارم دسترسی به پایان نامه ها فقط در کتابخانه دانشگاه اونم تازه با ارایه کارت شناسایی امکان پذیره
سایتهایی مثل irandoc هم فقط 30 صفحه اول پایان نامه رو نشون میدن که حتما چکیده پایان نامه داخلش هست. بودنش به کسی ضرری نمیرسونه منتها من دارم میگم این کار، یه کار اضاقیه. شاد و سر بلند باشید.
نخستین نشانه فساد ترک صداقت است. (میشل دو مونتی)