• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل در فراخوانی بسته amsmath

نویسنده mohit, دسامبر 13, 2012, 12:06:42 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

mohit

با سلام بر دوستان
من ۱ معادله طولانی دارم و می‌خوام اونو با دستور align بشکونم، اما ظاهرا لازمه‌اش فراخونی بسته amsmath. وقتی این بسته رو تو دستورات میارم فرمول‌های قبلیم به صورت شکل ۱ تغییر میکنه. راهی هست که بتونم بدون فراخونی این بسته فرمول رو بشکونم یا در صورت نیاز به حضور این دستور چطور می‌تونم مشکل جدیدمو حل کنم.
پیشاپیش ممنونم

aris852963

تجربه من نشون میده که نباید مشکلی باشه. دقت کنید که این بسته رو قبل از بسته xepersian فراخوانی کرده باشید. به علاوه، فایل کمینه قرار دهید تا بهتر بتونیم بهتون کمک کنیم. ولی با این اوصاف هم فکر کنم محیط eqnarray بتونه تا حدی مشکل شما رو حل کنه.

فرشاد ترابی

این مشکل از جای دیگری است. حتما باید فایل کمینه بدهید. جسارتاً آریس خان من فکر کنم eqnarray هم مشکل را حل نکنه.
به نظر میاد محیط ریاضی بسته نشده یا اینکه یک اتفاق دیگر افتاده. لطفاً فایل بفرستید.

aris852963

نقل قول از: Farschad در دسامبر 13, 2012, 01:31:53 بعد از ظهر
این مشکل از جای دیگری است. حتما باید فایل کمینه بدهید. جسارتاً آریس خان من فکر کنم eqnarray هم مشکل را حل نکنه.
به نظر میاد محیط ریاضی بسته نشده یا اینکه یک اتفاق دیگر افتاده. لطفاً فایل بفرستید.
دکتر من مشکل ایشون را دقیقاً نفهمیدم. اما خودم بارها از محیط eqnarray استفاده کردم و فرمولهای طولانی رو شکوندم. با اینکه شنیدم که میگن این محیط قدیمی شده.

فرشاد ترابی

در واقع قبل از align از eqnarray استفاده می‌شد. الان دیگه eqnarray تقریباً رو به منسوخی است.
من خودم هم از eqnqrray بیسیار زیاد استفاده کردم. ولی هیچ کدوم از این محیط‌ها ارتباطی به بهم ریختن پرانتز نداره.
اینطور نیست؟ به نظر مشکل از جای دیگری میاد و تا ایشون فایل کمینه نفرستند مشکل معلوم نمی‌شه.

aris852963

نقل قول از: Farschad در دسامبر 13, 2012, 03:14:50 بعد از ظهر
در واقع قبل از align از eqnarray استفاده می‌شد. الان دیگه eqnarray تقریباً رو به منسوخی است.
من خودم هم از eqnqrray بیسیار زیاد استفاده کردم. ولی هیچ کدوم از این محیط‌ها ارتباطی به بهم ریختن پرانتز نداره.
اینطور نیست؟ به نظر مشکل از جای دیگری میاد و تا ایشون فایل کمینه نفرستند مشکل معلوم نمی‌شه.
من هم با شما موافقم دکتر. به فایل کمینه نیاز هست.

هادی صفی‌اقدم

نمیدونم بگم ایراد محیط eqnarray هست یا سلیقه‌ی من یا ایراد من!
محیط eqnarray بعد و قبل علامت & (قبل و بعد مساوی مثلا در مثال ضمیمه شده) فاصله‌ی زیادی میاندازه.
من خودم به شخصه دوست ندارم.
فاصله‌ای که محیط align میندازه برای من قابل قبول‌تر هست. (برای شخص من.)

vafa

این مقاله در مورد مشکلات محیط eqnarray و چرا بهتره از محیط align بسته amsmath استفاده شه، تویح داده:

http://www.tug.org/TUGboat/tb33-1/tb103madsen.pdf

فرشاد ترابی

واییییییی خدای من!!!!!!
مشکلی که eqnarray* با شمارنده‌ها داره واقعاً تکان دهنده بود!
من هیچ وقت به آن بر نخورده بودم.