• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

مشکل در نصب فارسی تک

نویسنده ashahrzad, دسامبر 17, 2012, 01:24:54 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

ashahrzad

با سلام به همگی.
من هنگام نصب فارسی لاتک به مشکل زیر برخوردم. اول miktex را نصب کردم بعد نرم افزار TeXstudio را نصب نمودم. چون فارسی را ساپورت نمی کرد نرم افزار فارسی تک (farsitex-1.0pre1-setup.exe) را خواستم نصب کنم با اشکال زبر روبرو شدم.

اگه کسی هست راهنمایی ام کنه ممنون میشم

با تشکر
شهرزاد

مدیریت تالار گفتگوی پارسی‌لاتک:
حذف شماره‌ تلفن داده شده برای راهنمایی
تصحیح عنوان پست. حذف عبارت «(خیلی ضروری)»

هادی صفی‌اقدم

سلام
فارسی‌لاتک نداریم.
اگر هدف استفاده از میک‌تک به همراه تک‌استودیو هست، پس هدف شما استفاده از زی‌پرشین هست.
پست «راهنمای سریع نصب و استفاده‌ی از زی‌پرشین» را ببینید.
فارسی‌تک هم ربطی به زی‌پرشین نداره. بحثش جداست. کلا توزیع فارسی‌شده‌ی TeX دیگریه.

اگر هدف‌تون استفاده از فارسی‌تک هست، بگین.
پیشنهاد من استفاده از زی‌پرشین هست. هم جدیدرته و هم امکاناتش بیشتر و بهتر و ...

vafa

نقل قول از: ashahrzad در دسامبر 17, 2012, 01:24:54 بعد از ظهر
با سلام به همگی.
من هنگام نصب فارسی لاتک به مشکل زیر برخوردم. اول miktex را نصب کردم بعد نرم افزار TeXstudio را نصب نمودم. چون فارسی را ساپورت نمی کرد نرم افزار فارسی تک (farsitex-1.0pre1-setup.exe) را خواستم نصب کنم با اشکال زبر روبرو شدم.

اگه کسی هست راهنمایی ام کنه ممنون میشم

با تشکر
شهرزاد

مدیریت تالار گفتگوی پارسی‌لاتک:
حذف شماره‌ تلفن داده شده برای راهنمایی
تصحیح عنوان پست. حذف عبارت «(خیلی ضروری)»
میشه دقیق بگی شما از چی می‌خواهی استفاده کنی؟ قصد داری از فارسی‌تک استفاده کنی یا از زی‌پرشین؟

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در دسامبر 17, 2012, 06:10:20 بعد از ظهر
میشه دقیق بگی شما از چی می‌خواهی استفاده کنی؟ قصد داری از فارسی‌تک استفاده کنی یا از زی‌پرشین؟
فکر کنم خودشون هم نمیدونن. چون گفتن برای اصلاح تک‌استودیو امودن فارسیتک را نصب کردن.  :(

ashahrzad

با سلام
نه اشتباه متوجه نشید. چون فارسی را ساپورت نمی کرد بیخیال آن شدم. سپس با فارسی تک آشنا شدم و خواستم اونو نصب کنم که با مشکل مذکور روبرو شدم.

با تشکر
شهرزاد

vafa

نقل قول از: ashahrzad در دسامبر 18, 2012, 07:35:29 قبل از ظهر
با سلام
نه اشتباه متوجه نشید. چون فارسی را ساپورت نمی کرد بیخیال آن شدم. سپس با فارسی تک آشنا شدم و خواستم اونو نصب کنم که با مشکل مذکور روبرو شدم.

با تشکر
شهرزاد
چی فارسی را پشتیبانی نمی‌کرد؟ چطوزی پشتیبانی نمی‌کرد؟