• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

رسم هاشور در tikz

نویسنده s_karimi, ژانویه 05, 2013, 10:45:36 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

s_karimi

سلام
من نمی‌توانم در tikz هاشور رسم کنم. مقداری جستجو کردم اما چیزی پیدا نکردم. از کمکتون ممنونم.

حسن ذاکری

\usetikzlibrary{patterns}
...
\draw[pattern=crosshatch]...

یا خط آخر با خط زیر جایگزین شود

\pattern[pattern=crosshatch] \mypath;

که \mypath یک مسیر (ذخیره شده یا به صورت مختصات) می‌باشد.
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

fatemeh1600

روش اصولی آن را نمیدانم . من وقتی از pattern استفاده میکنم داخل شکل را کاملاا سیاه می‌کند ولی با روشهای ابداعی  مختلفی می توان این کار کرد 

s_karimi

نقل قول از: fatemeh1600 در ژانویه 06, 2013, 10:12:46 قبل از ظهر
روش اصولی آن را نمیدانم . من وقتی از pattern استفاده میکنم داخل شکل را کاملاا سیاه می‌کند ...
سلام،
من هم مشکل سیاه شدن را دارم، حتی مثال‌های خود manual بسته نیز سیاه میشه؟! اما از ابداع شما ممنونم. امید است که دوستان راه حل اصولی را ارائه کنند. مجددا از ارائه طریق شما متشکرم.

حسن ذاکری

نقل قول از: s_karimi در ژانویه 06, 2013, 02:44:46 بعد از ظهر
سلام،
من هم مشکل سیاه شدن را دارم، حتی مثال‌های خود manual بسته نیز سیاه میشه؟! اما از ابداع شما ممنونم. امید است که دوستان راه حل اصولی را ارائه کنند. مجددا از ارائه طریق شما متشکرم.
اگر از xelatex استفاده می‌کنید، این طبیعیه، در غیر این صورت خیر. چون درایور xelatex با pdflatex فرق می‌کنه و درایور xetex‌ از pattern پشتیبانی نمیکنه. فایل tikzpattern1 رو که ضمیمه کردم امتحان کنید، با pdflatex مشکلی نداره.
اما برای استفاده از xelatex، می‌تونید از گزینه externalize‌ استفاده کنید تا فقط نمودارهای شما رو با pdflatex پردازش کنه. مثل فایل tikzpattern2. که البته این هم مشکلاتی برای نوشتن فارسی توی نمودارها پیش میاره!

لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

s_karimi

نقل قول از: حسن ذاکری در ژانویه 06, 2013, 06:40:20 بعد از ظهر
اگر از xelatex استفاده می‌کنید، این طبیعیه، در غیر این صورت خیر. چون درایور xelatex با pdflatex فرق می‌کنه و درایور xetex‌ از pattern پشتیبانی نمیکنه.
سلام،
از راهنمایی شما تشکر می‌شود. اسباب زحمت شما شد. من فایل اول را بدون مشکل اجرا کردم اما فایل دوم را نتوانستم اجرا کنم. باری اگر فارسی در آن مشکل داره خیلی ارزش پیگیری نداره. من در ادیتور Texworks فایل اول و نظایر آن را با Lualatex اجرا کردم مشکلی نداشت. بنابراین می‌توان امیدوار بود که در آینده فارسی + هاشور tikz تواما کار کنه.