• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تبدیل فایل tex به docx

نویسنده ohnood, ژانویه 12, 2013, 08:01:38 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

ohnood

متاسفانه علی‌رغم مزیت‌هایی که لاتک نسبت به ورد داره، هنوز تحصیلات تکمیلی دانشگاه ما پایان‌نامه‌ها رو با هر دو فرمت‌ docx و pdf ازمون می‌خواد! ضمن این‌که خیلی از ژورنال‌های داخلی هم فایل ورد مقالات رو قبول می‌کنن! می‌خواستم ببینم راهی برای تبدیل یک سند tex که حاوی متن فارسی-انگلیسی، فرمول، شکل، جدول، پاورقی و خلاصه تمام جنبه‌های یک مقاله یا پایان‌نامه هست، وجود داره؟!
ضمن این که متوجه شدم استفاده از نرم‌افزارا و سایتای تبدیل pdf به docx برای اسناد فارسی جواب نمی‌ده!!

هادی صفی‌اقدم

شما کافی بود عبارت «تبدیل tex ورد» را در تالار جستجو کنین.
سایت‌های اینترنتی را من زیر و رو کردم و به هیچ هنوان تبدیل سند شامل متن پارسی را انجام نمیدن.
به جرات میتونم بگم همه را چک کرده‌ام.
میمونه برنامه‌ها. اینا هم فقط انگشت‌شمار برنامه هستن که پارسی را ساپورت میکنن. البته نسخه‌ی لایسنس‌دار هستن و پولی.
همون تبدیلش را هم خیلی بد انجام میدن.
نیم‌فاصله را نمیشناسن. حروف «گچپژ» را نمیشناسن. و ...
یکی برنامه هست که من خریده‌ام و می‌تونم فایل شم را با دریافت هزینه تبدیل کنم.
درآمد حاصل از این کار را من داوطلبانه به گروه پارسی‌لاتک برای مخارج گروه و سایت و ... هدیه خواهم کرد. چون اینجا حق تبلیغ ندارم و اگر کاری با درآمد انجام دادم دوس دارم به گروه هدیه کنم.

هادی صفی‌اقدم

یادم رفت بگم که تبدیل pdf به ورد هم برای فایل‌های پارسی امکان‌پذیر هست.

mostafa

من خودم امتحان نکردم ولی شاید کسی وقت کند و امتحان کند و نتیجه‌اش (مزیت و عیب هر کدام) را برای بقیه هم بگوید.
۱- برنامه latex2rtf.
۲- برنامه LyX می‌تواند یک فایل tex را import کند. از LyX هم می‌توانید به دیگر قالبها تبدیل کنید.