• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

ایجاد رشته با نمایش علامت جای خالی

نویسنده s_karimi, فبریه 07, 2013, 07:58:37 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

s_karimi

سلام
من می‌خواهم یک رشته که داخل کوتیشن است را با جای خالی توام درست کنم. اگر از \lr استفاده کنم خطا می‌دهد و اگر استفاده نکنم حروف حذف می‌شود و فقط جاهای حالی باقی می‌ماند. فایل نمونه ‍پیوست است. ممنون از کمکتون

فرشاد ترابی

من منظورتون را نفهمیدم یعنی میخواستین اینجوری باشه؟

''~~~~``

s_karimi

نقل قول از: Farschad در فبریه 07, 2013, 08:25:53 بعد از ظهر
من منظورتون را نفهمیدم یعنی میخواستین اینجوری باشه؟
سلام
منظورم در فایل pdf پیوست آمده است.

فرشاد ترابی

اینو که قبلا هم دیده بودم. میشه لطفا یک فایل از خروجی که انتظار دارید داشته باشید پیوست کنید؟
الان من متوجه نشدم شما میخواهید علامت فاصله در متن شما باشد یا خیر؟

s_karimi

نقل قول از: Farschad در فبریه 07, 2013, 11:55:14 بعد از ظهر
اینو که قبلا هم دیده بودم. میشه لطفا یک فایل از خروجی که انتظار دارید داشته باشید پیوست کنید؟
سلام
اسباب زحمت شما شد ببخشید که منطورم را نمی‌توانم درست بیان نمی‌کنم. من این کار با پارسی لاتک که نمی‌توانم انجام دهم وگرنه سوالی نداشتم. لذا در جایی دیگر منظورم را ایجاد کردم که همان pdf اخیر است. باری من عبارتی داخل کوتیشن می‌خواهم که کاراکتر اول آن L و کاراکتر دوم آن a و سپس دو علامت جای خالی
با تشکر

هادی صفی‌اقدم

با اجازه‌ی دکتر.

این یک رشته
'\lr{\verb*La  *}`
است.

s_karimi

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در فبریه 08, 2013, 05:04:56 قبل از ظهر

این یک رشته
'\lr{\verb*La  *}`
است.

سلام
راه حل شما فقط جای خالی ایجاد می‌کند نه علامت جای خالی. من برای این که باز صورت مساله روشن‌تر شود. منظور خود را با بسنه listings بیان می‌کنم و بعد سعی خود را. در سعی من جای‌های خالی در سمت چپ رشته قرار می‌گیرد اما در بسته گفته شده در سمت راست آن واقع میشه که دقیقا منظور من است. فایل نمونه پیوست است.
متشکرم

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: s_karimi در فبریه 07, 2013, 07:58:37 بعد از ظهر
سلام
من می‌خواهم یک رشته که داخل کوتیشن است را با جای خالی توام درست کنم. اگر از \lr استفاده کنم خطا می‌دهد و اگر استفاده نکنم حروف حذف می‌شود و فقط جاهای حالی باقی می‌ماند. فایل نمونه ‍پیوست است. ممنون از کمکتون
\documentclass{article}
\usepackage{textcomp}
\usepackage{xepersian}
\begin{document}
آنگاه رشته
\lr{`La\textvisiblespace\textvisiblespace'}
نتیجه می‌شود که نماد \lr{\textvisiblespace} نشان‌دهنده جای خالی است.
\end{document}