• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

عدم چاپ حروف ترکی

نویسنده lna, آپریل 06, 2013, 03:56:01 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

lna

با سلام

حروف ترکی تو خروجی چرا نمایش داده نمیشن؟
فایلا رو هم اتچ کردم. تنظیمات خاصی لازم داره؟

lna

vafa

نقل قول از: lna در آپریل 06, 2013, 04:56:49 بعد از ظهر
یعنی هیچکس نمیدونه؟!
من هم مانند شما یک کاربر ساده هستم. سوالی دارم. آیا هر موقع من یک سوال اینجا گذاشتم، باید توقع داشته باشم کاربران یا مدیران بلافاصله به سوال من جواب بدهند یا اینکه کمی صبر کنم تا اگر کسی جواب داشت، آن را بنویسید؟

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: lna در آپریل 06, 2013, 03:56:01 بعد از ظهر
با سلام

در لاتک، این حروف رو باید با استفاده از یه سری دستور، وارد کنین. به عنوان مثال برای نوشتن حرف O با دو نقطه روی آن، باید دستور
\"‎{O}
رو وارد کنین. برای دیدن لیست کامل این دستورات، این پی‌دی‌اف رو ببینین و یا دستور texdoc symbols رو در خط فرمان، اجرا کنین.

مهدی امیدعلی

نقل قول از: lna در آپریل 06, 2013, 03:56:01 بعد از ظهر
با سلام

اگر از pdflatex استفاده می‌کنید از روش آقای دامن‌افشان پیروی کنید. برای راحتی کار می‌توانید از xelatex استفاده کنید و باید (بهتر است) از بستهٔ polyglossia استفاده کنید.

vafa

نقل قول از: مهدی امیدعلی در آپریل 06, 2013, 07:14:58 بعد از ظهر
برای راحتی کار می‌توانید از xelatex استفاده کنید و باید (بهتر است) از بستهٔ polyglossia استفاده کنید.
نه الزاماً (اگر هدف فقط نشان دادن حروف ترکی باشد). استفاده از بسته fontspec و یک قلم که دارای گلیف‌های زبان ترکی است، کافی است.