• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

پانویس دو ستونی

نویسنده امیر, مارس 31, 2010, 02:49:29 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

امیر

سلام

متنی دارم که تعداد زیادی پانویس دارد که هر کدام یکی دو کلمه بیشتر نیست. آیا می شود کاری کرد که در دوستون نمایش داده شوند تا جا کمتر بگیرند. داخل اینترنت و پست های این گروه رو سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم. فقط ظاهرا بسته ای به نام ftnsty هست که این کار را می کند ولی متوجه نشدم که چه طوری کار می کند. خیلی ممنون می شوم اگر دوستان کمک کنند.

با تشکر

vafa

xepersian فقط با سیستم زیرنویس اصلی خود لاتک هماهنگ کار می‌کند و با بسته‌های دیگر زیرنویس طبیعتاً مشکل خواهد داشت. ولی اگر از زی‌پرشین استفاده نمی‌کنید و صرفاً فقط از لاتک استفاده می‌کنید، می‌توانید از بستهٔ dblfnote استفاده کنید:
http://tug.ctan.org/cgi-bin/ctanPackageInformation.py?id=dblfnote

امیر

ممنون

امتحان می کنم

امیر

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: زهرا در مارس 31, 2010, 05:59:52 بعد از ظهر
xepersian فقط با سیستم زیرنویس اصلی خود لاتک هماهنگ کار می‌کند و با بسته‌های دیگر زیرنویس طبیعتاً مشکل خواهد داشت. ولی اگر از زی‌پرشین استفاده نمی‌کنید و صرفاً فقط از لاتک استفاده می‌کنید، می‌توانید از بستهٔ dblfnote استفاده کنید:
http://tug.ctan.org/cgi-bin/ctanPackageInformation.py?id=dblfnote
آیا برای دو یا چند ستونی نوشتن پا‌نویس‌ها بسته‌ای هماهنگ با زی‌پرشین می‌شناسید؟ من در بسته‌های عربی جستجو کردم ولی چیزی نبود.
با تشکر

سید مهدی موسوی

نقل قول از: هادی صفی اقدم در آگوست 17, 2010, 11:25:32 بعد از ظهر
آیا برای دو یا چند ستونی نوشتن پا‌نویس‌ها بسته‌ای هماهنگ با زی‌پرشین می‌شناسید؟ من در بسته‌های عربی جستجو کردم ولی چیزی نبود.
با تشکر
اگر اشتباه نفهمیده باشم دکتر امید علی این مشکل رو حل کردن
اینجا رو ببینید.
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

شهاب

نقل قول از: سید مهدی موسوی در آگوست 18, 2010, 11:13:20 بعد از ظهر
اگر اشتباه نفهمیده باشم دکتر امید علی این مشکل رو حل کردن
اینجا رو ببینید.

آن پست را دیدم فایلش را هم اجرا کردم حالا
آیا میشه در فایل
Copy of test3
ترتیب از راست به چپ باشه نه از چپ به راست؟
خدایا تو چه بی منتها می بخشی، و ما چه حسابگرانه تسبیح می گوییم!