• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

کتاب خوب در زمینه ماکرونویسی + کلاس آموزشی کامل زی‌پرشین دکتر وفا کارن‌پهلو ۱۳۹۲

نویسنده فرشاد ترابی, می 02, 2013, 08:54:10 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

فرشاد ترابی

سلام دوستان

من هرچی در نت دنبال کتاب ماکرونویسی می‌گردم، گزینه مناسبی پیدا نمی‌کنم که از پایه ماکرونویسی را توضیح داده باشه.
آیا کسی کتاب خوبی سراغ داره؟

ممنون

vafa

نقل قول از: فرشاد ترابی در می 02, 2013, 08:54:10 قبل از ظهر
سلام دوستان

من هرچی در نت دنبال کتاب ماکرونویسی می‌گردم، گزینه مناسبی پیدا نمی‌کنم که از پایه ماکرونویسی را توضیح داده باشه.
آیا کسی کتاب خوبی سراغ داره؟

ممنون
منابعی که خود من استفاده کردم:

۱) The TeXbook by knuth:

http://ctan.org/pkg/texbook

۲) tex by topic by victor eijkhout

http://ctan.org/pkg/texbytopic

زمانی که ایران هستم، می‌تونم یک کلاس آموزشی کامل (۲۰ جلسه، هر جلسه دو ساعت) یاد بدم اما نه بصورت مجانی. اگر تصمیم داشتید برگزار کنید، به من بگید تا بتونم مطالب کافی آماده کنم. این کلاس از پایه خواهد بود.

Mohsen Avaji

سلام
چه زمانی ایران تشریف میارین؟
سر فصل مطالبی که میخواین درس بدین چیه؟
هزینه تشکیل کلاس چنده؟
کلاس کجا برگزار میشه؟
نخستین نشانه فساد ترک صداقت است. (میشل دو مونتی)

vafa

نقل قول از: Mohsen Avaji در می 02, 2013, 01:03:20 بعد از ظهر
سلام
چه زمانی ایران تشریف میارین؟
آخر june تا آخر july ایران هستم.
نقل قول
سر فصل مطالبی که میخواین درس بدین چیه؟
سر فصل مناسبی وجود نداره چون بعضی مطالب که در ابتدا میاد با مطالبی که در آخر میاد تداخل پیدا می‌کنه. اما اگر موضوع این کارگاه تأیید شد، می‌تونم اسلایدهام رو قبل از برگزاری کلاس روی CTAN قرار بدهم.
نقل قول
هزینه تشکیل کلاس چنده؟
به نظر شما چقدر باید باشه؟
نقل قول
کلاس کجا برگزار میشه؟
من فقط پیشنهادش رو دادم. اینکه کی و کجا برگزار بشه رو شما و بقیه تصمیم می‌گیرید.

vafa

یادم رفت بگم که victor eijkhout یک کتاب جدید به نام the computer science of tex and latex نوشته که برای من که خوندم خیلی جالب بود. این کتاب رو می‌تونید از لینک زیر دریافت کنید:

http://tacc-web.austin.utexas.edu/veijkhout/public_html/Articles/TeXLaTeXcourse.pdf

فرشاد ترابی

من خودم که کاملا مایل هستم این کلاس برگزار بشه.
خودم اولین شاگرد کلاس از همین الان ثبت نام کردم. مکان هم خودم تأمین می‌کنم. دانشگاه خواجه نصیر برای تهرانیا.
کسانی که مایل هستند ثبت نام کنند. فقط اگر اشکال نداشته باشه بحث را به انجمن کارگاه‌های آموزشی منتقل کنیم.

vafa

نقل قول از: فرشاد ترابی در می 02, 2013, 05:19:32 بعد از ظهر
من خودم که کاملا مایل هستم این کلاس برگزار بشه.
خودم اولین شاگرد کلاس از همین الان ثبت نام کردم. مکان هم خودم تأمین می‌کنم. دانشگاه خواجه نصیر برای تهرانیا.
کسانی که مایل هستند ثبت نام کنند. فقط اگر اشکال نداشته باشه بحث را به انجمن کارگاه‌های آموزشی منتقل کنیم.
بسیار عالی. این را هم اضافه کنم که زبان این کلاس انگلیسی خواهد بود چون برای من خیلی سخته که ماکرونویسی رو به پارسی توضیح بدم. اما هر شخصی می‌تونه سوالش رو به زبان پارسی بپرسه (اگر پارسی رو به انگلیسی) ترجیح میده و اگر من بتونم جواب سوال رو به پارسی توضیح بدم این کار رو می‌کنم در غیر اینصورت از انگلیسی استفاده می‌کنم.

Mohsen Avaji

با تقدیم احترامات خدمت آقای دکتر ترابی
این جور کلاسها به ندرت برگزار میشن اگر این امکان فراهم شد که این کلاس در دانشگاه خواجه نصیر برگزار بشه
لظفا در صورتی که براتون مقدور بود با واحد فرهنگی دانشگاه یا واحدهای دیگه که میتونن از کلاس فیلمبرداری کنن صحبت کنید
تا از کلاس فیلمبرداری بشه، چون
1- شاید شخصی نتونه در کلاس حضور پیدا کنه و علاقمند باشه که ماکرونویسی رو یاد بگیره
2- شخصی نیاز داشته باشه قسمتی از صحبتهای دکتر کارن‌پهلو رو چند بار ببینه

و دلایل دیگه‌ای که الان به ذهنم خطور نمیکنه.

زمان برگزاری، هزینه ثبت نام و زیقه ثبت نام را لطفا اطلاع رسانی کنید.

تا یادم نرفته اینم بگم که من هم علاقمندم که در این کلاس شرکت کنم، البته اگر تا اون موقع عمری باقی بمونه.
شاد و سر بلند باشید.
نخستین نشانه فساد ترک صداقت است. (میشل دو مونتی)

vafa

نقل قول از: Mohsen Avaji در می 07, 2013, 09:14:43 بعد از ظهر
با تقدیم احترامات خدمت آقای دکتر ترابی
این جور کلاسها به ندرت برگزار میشن اگر این امکان فراهم شد که این کلاس در دانشگاه خواجه نصیر برگزار بشه
لظفا در صورتی که براتون مقدور بود با واحد فرهنگی دانشگاه یا واحدهای دیگه که میتونن از کلاس فیلمبرداری کنن صحبت کنید
تا از کلاس فیلمبرداری بشه، چون
1- شاید شخصی نتونه در کلاس حضور پیدا کنه و علاقمند باشه که ماکرونویسی رو یاد بگیره
2- شخصی نیاز داشته باشه قسمتی از صحبتهای دکتر کارن‌پهلو رو چند بار ببینه

و دلایل دیگه‌ای که الان به ذهنم خطور نمیکنه.

زمان برگزاری، هزینه ثبت نام و زیقه ثبت نام را لطفا اطلاع رسانی کنید.

تا یادم نرفته اینم بگم که من هم علاقمندم که در این کلاس شرکت کنم، البته اگر تا اون موقع عمری باقی بمونه.
شاد و سر بلند باشید.
هنوز معلوم نیست که این کلاس تشکیل بشه چون همونجوری که گفتم مجانی نیست.

فرشاد ترابی

لطفا شما مبلغ ثبت نام را تعیین کنید و من هم تمامی فرآیندهای مربوط به برگزاری را انجام می‌دهم.

vafa

نقل قول از: فرشاد ترابی در می 09, 2013, 09:55:12 قبل از ظهر
لطفا شما مبلغ ثبت نام را تعیین کنید و من هم تمامی فرآیندهای مربوط به برگزاری را انجام می‌دهم.
ممنون. مبلغ مناسب چقدر است. اگر قرار باشد یک کلاس برنامه‌نویسی به زبان C چقدر است؟

مجتبی فرخ

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در می 02, 2013, 05:44:55 بعد از ظهر
بسیار عالی. این را هم اضافه کنم که زبان این کلاس انگلیسی خواهد بود چون برای من خیلی سخته که ماکرونویسی رو به پارسی توضیح بدم. اما هر شخصی می‌تونه سوالش رو به زبان پارسی بپرسه (اگر پارسی رو به انگلیسی) ترجیح میده و اگر من بتونم جواب سوال رو به پارسی توضیح بدم این کار رو می‌کنم در غیر اینصورت از انگلیسی استفاده می‌کنم.

‍با سلام،
‍‍‍پیش‌نیاز حضور در این دوره چیست؟ منظورم اینکه چه مواردی را باید بدانیم؟

فرشاد ترابی

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در می 09, 2013, 10:57:40 قبل از ظهر
ممنون. مبلغ مناسب چقدر است. اگر قرار باشد یک کلاس برنامه‌نویسی به زبان C چقدر است؟
من فردا از دانشجویان انجمن علمی دانشکده که مسئول برگزاری اینچور کلاس‌ها هستند سؤال می‌کنم و قیمت آنرا اعلام می‌کنم.

فرشاد ترابی

از دانشجویان پرسیدم. در دانشگاه ما برای کلاس‌های نرم‌افزارهای تخصصی مثل Matlab، ANSYS و غیره نفری ۱۰۰هزار تومان دریافت
می‌کنند که البته برای دانشجویان با اراپه کارت دانشجویی ۵۰٪ تخفیف داره. البته این مربوط به دانشگاه ماست. شاید جاهای دیگر
متفاوت باشه.