• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

کتاب خوب در زمینه ماکرونویسی + کلاس آموزشی کامل زی‌پرشین دکتر وفا کارن‌پهلو ۱۳۹۲

نویسنده فرشاد ترابی, می 02, 2013, 08:54:10 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

نقل قول از: فرشاد ترابی در می 11, 2013, 06:21:35 بعد از ظهر
از دانشجویان پرسیدم. در دانشگاه ما برای کلاس‌های نرم‌افزارهای تخصصی مثل Matlab، ANSYS و غیره نفری ۱۰۰هزار تومان دریافت
می‌کنند که البته برای دانشجویان با اراپه کارت دانشجویی ۵۰٪ تخفیف داره. البته این مربوط به دانشگاه ماست. شاید جاهای دیگر
متفاوت باشه.
نظر من ۲۰۰ هزارتومان برای شرکت‌کنندهای عادی بود.

مجتبی فرخ

با سلام
تاریخ که اعلام فرمودید مصادف با 27 تا 29 خرداد که احتمالاً دانشگاه‌ها در آن تاریخ تعطیل باشه!

vafa

نقل قول از: m_farrokh در می 10, 2013, 11:23:25 بعد از ظهر
‍با سلام،
‍‍‍پیش‌نیاز حضور در این دوره چیست؟ منظورم اینکه چه مواردی را باید بدانیم؟
در جزوه توضیحاتی را در قسمت Prerequisites اضافه کردم.

vafa

این نسخه کامل جزوه ماکرونویسی است. کمی بیشتر از ۵۰ صفحه شد اما قسمت آخر تنها برای reference هست که تمام دستورات primitive تک و توضیحاتش را آورده‌ام. کمی در مورد errorها و کمی هم در مورد output routines توضیح دادم. راستش ماکرونویسی و تک بصورت عمومی خیلی بزرگ هست و نمیشه همه رو در دو یا سه روز توضیح داد ولی سعی کردم تا از مهمترین نکات در این جزوه مطالبی اضافه کنم.

ویرایش: فایل PDF برداشته شد. افرادی که در کلاس ثبت نام کنند، دو جزوه دریافت می‌کنند. یک جزوه ۵۶ صفحه‌ای و جزوه ۷۰ صفحه‌ای.

vafa

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در می 14, 2013, 06:24:22 بعد از ظهر
این نسخه کامل جزوه ماکرونویسی است. کمی بیشتر از ۵۰ صفحه شد اما قسمت آخر تنها برای reference هست که تمام دستورات primitive تک و توضیحاتش را آورده‌ام. کمی در مورد errorها و کمی هم در مورد output routines توضیح دادم. راستش ماکرونویسی و تک بصورت عمومی خیلی بزرگ هست و نمیشه همه رو در دو یا سه روز توضیح داد ولی سعی کردم تا از مهمترین نکات در این جزوه مطالبی اضافه کنم.
به جز این جزوه یک جزوه complementary هم وجود دارد که آن را برای آقای ترابی فرستاده‌ام و از ایشان خواسته‌ام که یک کپی از هر دو جزوه به اشخاصی که در کلاس ثبت نام می‌کنند بدهند. جزوه‌ها بهتر است بصورت single sided پرینت شوند چون در کلاس به جز مطالبی که در جزوه‌ها هست مطالب زیادی هم خواهم گفت که در جزوه‌ها نیستند بنابراین بهتر است جزوه‌ها بصورت single sided پرینت شوند تا اگر شخصی خواست یاداشت‌برداری کند، پشت صفحه که خالی است جا برای نوشتن داشته باشد. جزوه complementary حدود ۷۰ صفحه است و توضیحات بیشتری در مورد مبحث‌هایی که در جزوه دیگر آمده است دارد همچنین نکاتی در جزوه complementary وجود دارد که در جزوه دیگر نیست. جزوه complementary شامل موارد زیر است:

۱) توضیح کامل جعبه‌ها و هر چه که مربوط با آنهاست

۲) توضیح کامل محیط‌های افقی و عمودی و هر چه که به آ«ها ارتباط دارد

۳) توضیحات مفصل درباره اعداد در تک

۴) توضیحات مفصل درباره بعد (dimension) و چسب (glue)

۵) حروف‌چینی جدول (عمودی و افقی) در تک که دستورات بدوی مانند \halign, \valign, \noalign و بقیه را بصورت کامل توضیح می‌دهد

۶) چگونگی ایجاد فایل جدید، نوشتن به فایل جدید و خواندن فایل جدید

۷) چگونگی ایجاد \count, \dimen,\tokz و ... جدید

۸) توضیح کامل درباره چگونگی کار کردن با تک

۹) گرامر تک بصورت کامل

۱۰) تفاوت بین نسخه‌های ۲ و سه تک

احتیاجی به پرینت رنگی نیست اگر جزوه‌ها بصورت black and white پرینت شوند، به اندازه کافی قابل فهم هستند.

Mohsen Avaji

نخستین نشانه فساد ترک صداقت است. (میشل دو مونتی)

فرشاد ترابی

فعلا در مورد زمان برگزاری داریم مشورت می‌کنیم تا زمان دقیق آن مشخص شود. به زودی اعلام خواهیم کرد.