• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

ایجاد فاصله مابین خطوط جدول با متن

نویسنده حسن قربانزاد, جون 13, 2013, 11:03:51 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

حسن قربانزاد

با سلام
برای افزایش فاصله بین متن داخل جدول و خط بالا و پایین آن چه راهی وجود دارد.
(البته با خط 8 و 9 می‌توان کمی درست کرد مشکلی که داره اینه که در آرایه‌ها هم تأثیر می‌گذارد). راه دیگری است؟؟
با تشکر

وحید دامن‌افشان

همین دستور
\renewcommand{\arraystretch}{3}‎‎
که خودتون هم استفاده کردین، مشکل رو حل می‌کنه. اشکالش چیه؟

حسن قربانزاد

اشکالش اینکه در آرایه‌ها و ماتریس ها هم تأثیر می گذارد. ولی من فقط می خواهم در جدول تغییر ایجاد بشه

fatemeh1600

اگه یک راه حل  من درآوردی بخوای کافیه در یکی از خانه‌های  ردیفی  که می‌خوای فاصله آن را از سطر بالایی و پایینی زیاد کنی یک خط به طول صفر و ارتفاع مورد نظر رسم کنی. برای  اینکه منظورم رو بفهمی در سطر آول فایل پیوست طول خط را صفر ندادم . ولی در سطر دوم همان خط را به طول صفر رسم کردم

حسن قربانزاد

ممنون، کدهای سطر 6 تا 9 چه کاری انجام می دهد؟
البته با تشکر از دوستانی که زحمت کشیدن جواب دادن، از راه حل بهتری دوستان داشته باشند، خیلی ممنون می‌شوم راهنمایی کنند.

fatemeh1600

کدها ربطی به جدول نداره. مربوط به استفاده من از میک‌تکه

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: حسن قربانزاد در جون 14, 2013, 12:42:42 بعد از ظهر
اشکالش اینکه در آرایه‌ها و ماتریس ها هم تأثیر می گذارد. ولی من فقط می خواهم در جدول تغییر ایجاد بشه
پس این دستور رو باید در خود متن و در ابتدای هر جدول، به کار ببرید؛ اما چون این کار ممکنه وقت‌گیر باشه، می‌تونین تعریف محیط tabular رو به صورت زیر تغییر بدید. بنابراین قبل از
\begin{document}
کد
\let\oldtabular\tabular
\let\endoldtabular\endtabular
\renewenvironment{tabular}{%
\bgroup\renewcommand{\arraystretch}{3}\oldtabular}%
{\endoldtabular\egroup}

رو قرار بدید.