• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

پست‌های جداشده از موضوع: راهنمای دانلود تک‌لایو + راهنمای آپدیت مخزن تك‌لایو شامل دی‌وی‌دی، آیزو (is

نویسنده Jalil, می 30, 2013, 04:03:13 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

fatemeh1600

من از هر mirror که استفاده می‌کنم فقط دو تا فایل میگیره و تمام.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: fatemeh1600 در جون 26, 2013, 09:08:06 قبل از ظهر
من از هر mirror که استفاده می‌کنم فقط دو تا فایل میگیره و تمام.
خب درست انجام میده.
چون سروری که استفاده میکنین برای تک‌لایو آزمایشی بوده و الان چیزی به جز اون ۲ فایل توش نیست.
بهتره از همونی که در پست اوّل این موضوع گذاشته‌ام استفاده کنین.

fatemeh1600

فایل ایمیج تک لایو ۲۰۱۳ را دانلود کردم. اگر دستور

‪rsync\rsync --progress -a --delete rsync://rsync.dante.ctan.org/CTAN/systems/texlive/tlnet/ texlive
pause‬
را اجرا کنم مخزن ۲۰۱۳ را آپدیت می‌کند یا دو باره فایلهای مربوط  با ۲۰۱۲  را جایگزین می‌کند.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: fatemeh1600 در جون 26, 2013, 11:40:30 قبل از ظهر
فایل ایمیج تک لایو ۲۰۱۳ را دانلود کردم. اگر دستور

‪rsync\rsync --progress -a --delete rsync://rsync.dante.ctan.org/CTAN/systems/texlive/tlnet/ texlive
pause‬
را اجرا کنم مخزن ۲۰۱۳ را آپدیت می‌کند یا دو باره فایلهای مربوط  با ۲۰۱۲  را جایگزین می‌کند.
سوال شما دو گزینه جواب داره:
۱- آپدیت میکنه.
۲- جایگزین میکنه.
جواب: هر دو گزینه است. :)
علامت سوال هم نداره.

fatemeh1600

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در جون 26, 2013, 07:38:00 بعد از ظهر
۱- آپدیت میکنه.
۲- جایگزین میکنه.
جواب: هر دو گزینه است. :)
با توجه به پاسخ شما، اگه بخوام مخزن دی وی دی ۲۰۱۳ را آپدیت کنم به طوریکه تکلایو ۲۰۱۲ جایگزین آن نشود تکلیف چیست؟

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: fatemeh1600 در آگوست 19, 2013, 06:45:27 قبل از ظهر
با توجه به پاسخ شما، اگه بخوام مخزن دی وی دی ۲۰۱۳ را آپدیت کنم به طوریکه تکلایو ۲۰۱۲ جایگزین آن نشود تکلیف چیست؟
من الان سوال شما رو دیدم. واقعیتش کاربری عزیز پستی در اینجا در ادامه همین زدن (البته نباید میزدن و باید پست جدا می‌پرسیدن و ارجاع به اینجا می‌دادن... بیخیال...)
بعدش سواله بخاطر تعمیر سیستم حذف شد (البته به کاربر اطلاع داده شده) و من وقتی ایمیل اطلاع رسانی ایشون رو دیدم، و اومدم اینجا، سوال شما رو دیدم.
ببخشین دیر جواب دادم. احتمالا موقعی بوده که من یک ماهی نوبده‌ام و اونموقع پرسیدین.

متوجه منظورتون میشم.
شما میخایین مخرن ۲۰۱۲ را به ۲۰۱۳ آپدیت کنین؟
یا اینکه مخزن ۲۰۱۳ دانلود کردین و میخایین باهشا تک‌لایو نصب‌شدهٔ ۲۰۱۲ رو آپدیت کنین؟