• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

نحوه ایجاد نمایه در تک لایو

نویسنده Hassan67, جولای 04, 2013, 07:11:44 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

Hassan67

سلام. خسته نباشید. اول لازم میدونم به خاطر سوال پیش پا افتاده ای که اینجا مطرح می کنم از دوستان عذرخواهی کنم.آخه انجمن تازه کاران ظاهرا تعطیل شده.
فایلهای مربوط به زیان فارسی xindy در پوشه C:\texlive\2011\texmf\xindy\modules\lang وجود داره. فکر می کنم نصب xindy مشکلی نداشته باشه. بازدن گزینه Xindy make index از منوی Tools در ویرایشگر bidi، صفحه نمایه ایجاد شده. مشکل من اینه که نمیدونم چه کار باید بکنم تا عبارات به صورت نمایه توی این صفحه ظاهر بشن. بازم عذرخواهی می کنم

وحید دامن‌افشان

لطفاً یک فایل کمینه چند خطی پیوست کنید تا متوجه مشکل بشیم.

Hassan67

با عرض پوزش. فایل رو ضمیمه کردم

حسن قربانزاد

یک بار f1 (ساختن سریع) بعد یک بار f12 (MakeIndex) دوباره دو بار f1 را بزنین ظاهر می شود.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: حسن قربانزاد در جولای 08, 2013, 04:08:53 بعد از ظهر
یک بار f1 (ساختن سریع) بعد یک بار f12 (MakeIndex) دوباره دو بار f1 را بزنین ظاهر می شود.
من در تک‌ورکس این کارها را انجام دادم. ولی نشد. میشه بیزحمت بیشتر راهنمایی بفرمایین؟  ???

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: Hassan67 در جولای 08, 2013, 11:20:59 قبل از ظهر
با عرض پوزش. فایل رو ضمیمه کردم
اگر از بسته‌ی زی‌پرشین به صورت زیر استفاده کنین، نمایه به صورت اتوماتیک ایجاد میشه.

\usepackage[quickindex]{xepersian}

و همچنین باید XeLaTeX را با سوئیچ ‪--shell-escape‬ استفاده کنین.
در این مورد، موضوع‌های «تنظیم Shell Escape در ویرایشگرهای تک‌میکر TeXmaker بی‌دی‌‌ تک‌میکر bibiTexMaker» و «تنظیم خاصیّت Shell Escape در ویرایشگر TeXworks» را ببینین.

Hassan67

ممنونم. روش آقای قربانزاد مشکلو برطرف کرد.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: Hassan67 در جولای 08, 2013, 08:39:17 بعد از ظهر
ممنونم. روش آقای قربانزاد مشکلو برطرف کرد.
منظورم با آقای قربان‌زاد بود که جواب را دقیق و جامع دادن. ولی توجه به ادیتور شما نداشتن.
چون این میانبرهایی که گفتن در تک‌میکر هست و در ادیتورهای دیگه نیست.