• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تنظیم نشانگر پایان یک محیط در خط پایانی محیط

نویسنده فرشاد ترابی, آگوست 03, 2013, 02:48:41 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

فرشاد ترابی

با سلام خدمت دوستان
خیلی دلم می‌خواست که عنوان مناسب برای این پست پیدا کنم. اگر کسی عنوان مناسب‌تری به ذهنش خورد لطف کنه تا آنرا عوض کنم.
اما مسأله: من یک محیط برای حل مسأله تعریف کردم و می‌خواهم که در پایان حل مسأله یک علامت مربع قرار بدم. مشکل اینجاست که
وقتی آخرین خط محیط یک فرمول، جدول یا محیط (نظیر محیط شمارش یا غیره) می‌شه، طبیعتاً نشانگر آخر محیط مسأله در یک خط جداگانه
چاپ می‌شه. آیا راه حلی هست که چنین اتفاقی نیفته؟

فایل کمینه هم پیوست شده.

fatemeh1600

بهترین روش به نظر من  استفاده از بسته ntheorem می‌باشد.  مناسب تر آن است که مربع های پایان محیط همگی زیر هم و سمت چپ قرار گیرند. این طوری فرم کلی صفحه هم زیباتر می‌شود. در خصوص معادلات به توجه به اینکه محیط ریاضی از چپ به راست است اگر مربع سمت چپ و در همان سطری که معادله هست قرا بگیرد مثل آن است که شما معادله را بعد از پایان محیط نوشته باشید که منطقی نیست. اگر هم مربع در سمت راست قرار گیرد باز هم فرم زیرهم قرارگرفتن مربع‌ها به هم می‌خورد و از زیبایی کار کم می‌کند. پس این منطقی است که در یک سطر جدید و سمت چپ قرار بگیرد.

فرشاد ترابی

ممنون از راهنمایی. نمونه شما را چک می‌کنم و نتیجه را گزارش می‌دهم.

پی‌نوشت: منظورتون از دفاثخقثپ همون  ntheorem است که در مثال قرار دادید؟  لطفا اصلاح بفرمایید تا دوستان دیگر دچار سردرگمی نشوند.
نقل قول از: fatemeh1600 در آگوست 03, 2013, 03:18:04 بعد از ظهر
... استفاده از بسته دفاثخقثپ می‌باشد. 

هادی صفی‌اقدم

نظر و سلیقه‌ی شخصی من هم همینه که همه یک طرف باشن.
البته وقتی انتهای محیط، فرمول هست، این مربع هم در یک خط جدا میاد و باعث ایجاد فضای خالی میشه.
قبلا خیلی دنبال راه حلی برای این گشته بودم. هیچ راهی به جز راه دستی زیر پیدا نشد.
اینم یکی از معایب لاتک که نمیتونه تشخیص بده آخر محیط فرمول هست یا متن و عملکرد درستو انتخاب کنه.
\qedhere