• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

ضریب فونت XB Niloofar

نویسنده tahoraa, آگوست 08, 2013, 06:28:57 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

tahoraa

سلام میخواستم بدونم ضریب فونت XB Niloofar چند است و با چه scale باید نوشته شود تا سایز فونت برابر 14 شود؟

فرشاد ترابی

ضریب آن 10/10 است بنابراین اگر فونت متن پایه شما 12 باشد باید ضریب 14/12  انتخاب کنید ولی اگر متن پایه شما 10 است باید ضریب 1.4 انتخاب کنید.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: فرشاد ترابی در آگوست 08, 2013, 08:12:43 بعد از ظهر
ضریب آن 10/10 است بنابراین اگر فونت متن پایه شما 12 باشد باید ضریب 14/12  انتخاب کنید ولی اگر متن پایه شما 10 است باید ضریب 1.4 انتخاب کنید.
ببخشین دکتر اینا رو از کجا میشه پیدا کرد؟

فرشاد ترابی

با کمی جستجو در تالار. قوانین تالار را مطالعه کردید؟ قبل از سوال پرسیدن باید تالار را جستجو کنید  8)

ولی از شوخی گذشته از همون اطلاعاتی که آقای دیانت عزیز در تالار گذاشتند.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: فرشاد ترابی در آگوست 09, 2013, 02:19:08 قبل از ظهر
با کمی جستجو در تالار. قوانین تالار را مطالعه کردید؟ قبل از سوال پرسیدن باید تالار را جستجو کنید  8)

ولی از شوخی گذشته از همون اطلاعاتی که آقای دیانت عزیز در تالار گذاشتند.
دکتر؟ جستجو و قوانین تالار برای ما بزرگترها که نیست. برای تازه‌واردها هست.  8)
شوخی کردم. ممنون.
اینکه در ادامه‌ی سوال دوستمون پرسیدم، اشتباه من بود. ببخشین.
در این مورد چند هفته پیش کل تالار رو زیر و رو کردم. حتی سایت ایرماگ و سایت‌های موسسه‌های تولید فونت.
اما هیچ خبری از این ضریب‌ها نبود.
مشکل از اینجا بود که کتاب را با فونت با ضریب ۱۰ به ۱۴ تایپ کرده بدم. بخاطر این کتاب به جای ۸۰۰ صفحه شده بود حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ صفحه و ناشر قبول نمیکرد که پول اون ۸۰۰ صفحه را بده. در صورتی که کتاب‌های قبلی با فونتی با ضریب ۱۲ به ۱۲ تایپ شده بود.
اگر مطلبی در این مرود پیدا کردین، بیزحمت خبرم کنین. ممنون.

فرشاد ترابی

من خودم هم نمی‌دونم که از کجا میشه ضریب فونت را پیدا کرد. در تالار هم چندین بار این مطلب را پرسیدم ولی کسی جواب نداد. شاید
دوست عزیزمان که در حال تصحیح فونت‌های HM هستند و در زمینه فونت اطلاعات بیشتری دارند لطف کنند و یک راهنما برای این موضوع
در تالار قرار دهند.