• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل در ساختن تعداد زیادی تصویر

نویسنده tabaee, آگوست 23, 2013, 11:17:24 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

tabaee

با سلام
پایان نامه من 21 شکل داره. تا وقتی 17 تا شکل اول رو اجرا می کنم بدون هیچ مشکلی خروجی می گیرم اما به محض اضافه کردن شکل 18 به بعد قاطی می کنه و تصاویر نهایی رو خارج از کادر می بره. چطور می تونم غلطش رو پیدا کنم. محدودیتی در تعداد عکس داره؟ با توجه حجم عکس ها چطور می تونم فایل رو برای نمونه بفرستم؟ چون دقیقا 17 تا تصویر اول رو بدون هیچ مشکلی نمایش میده(شکل ها پشت سرهم هستند)

فرشاد ترابی

مشکل از آنجا نیست. محدودیتی وجود نداره. قطعا از شکل 17 به بعد یک مشکلی وجود داره.
برای یافتن اشکال کار، یک پیشنهاد دارم. تا جایی را که درست کار می‌کنه غیر فعال کنید. سپس یکی یکی عکس اضافه کنید
تا مشکل پیدا بشه. حدس من اینه که یا عکستون مشکل داره یا پیداش نمی‌کنه یا یک همچین چیزی. ولی با روشی
که گفتم مشکل را پیدا می‌کنید.

tabaee

من این 20 عکس رو یکی یکی امتحان کردم. یکبار از اول به آخر یکبار از آخر به اول. اصلا مهم نیست کدام عکس ها رو حذف می کنم. هیجدهیم عکس که اضافه می شود دیگر درست اجرا نمی کنه

فرشاد ترابی

این مشکل عجیبیه. چون حجم فایل شما زیاده  و
اگر تهران هستید،‌ روز یکشنبه تشریف بیاورید در دفتر من در دانشگاه تا حضوری این مسأله را چک کنیم.
اطلاعات و آدرس دانشگاه در سایت من وجود دارد.

tabaee

متاسفانه تهران نیستم و این فایل رو هم فردا باید به استاد تحویل بدهم. فرصتی تا دفاعم نمونده. امکان ارسال با ایمیل نیست؟ تقریبا 4mg حجم تصاویر است؟
با تشکر

سید احمد موسوی

فایل گزارش به اسم فایل اصلی و پسوند .log را ضمیمه کنید.

tabaee

امیدوارم فایل رو درست فرستاده باشم

سید احمد موسوی

خطای شما اینه
LaTeX Error: Too many unprocessed floats
به این دلیل اتفاق افتاده که در آرگومان اختیاری محیط های شناور همه جا قرار دادید !h.
یا اینها رو عوض کنید و ht بگذارید.
راه حل دوم اضافه کردن بسته morefloats است.