• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

کارگاه ماکرونویسی در تالار

نویسنده سید احمد موسوی, آگوست 29, 2013, 04:24:31 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

سید احمد موسوی

با سلام
اگر دکتر کارن‌پهلو و دیگر دوستان موافق باشند، بنده پیشنهاد می‌کنم کارگاه ماکرونویسی دکتر کارن‌پهلو را به شکل زیر در تالار برگزار کنیم.
هفته‌ای یک جلسه به این شکل برگزار شود که دکتر کارن‌پهلو پی دی اف جلسه به همراه تمرینات را برای شرکت کننده‌گان ایمیل کنند و
سپس در زمانی مشخص از طرف دکتر در همین تالار مشکلات خودمان را مطرح کنیم.

vafa

باشه مشکلی نداره من هم موافقم. پیشنهاد دیگری هم دارم اینکه همین کار رو برای زبان برنامه‌نویسی Lua انجام بدهیم. افرادی که تمایل دارند به من ایمیل کنند:
vafak@me.com

علیرضا بیکی

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در آگوست 29, 2013, 04:27:42 بعد از ظهر
باشه مشکلی نداره من هم موافقم. پیشنهاد دیگری هم دارم اینکه همین کار رو برای زبان برنامه‌نویسی Lua انجام بدهیم. افرادی که تمایل دارند به من ایمیل کنند:
vafa.tex@icloud.com

سلام
پیشنهاد خوبی هست.
فقط یک سوال. همچنان تمایل دارید که کلاستان به زبان انگلیسی باشد؟

فرشاد ترابی

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در آگوست 29, 2013, 04:27:42 بعد از ظهر
vafa.tex@icloud.com
یک سوال داشتم. منظورتان خود زبان Lua‌ بود یا آموزش LuaLaTeX؟

vafa

نقل قول از: علیرضا بیکی در آگوست 29, 2013, 05:58:04 بعد از ظهر
سلام
پیشنهاد خوبی هست.
فقط یک سوال. همچنان تمایل دارید که کلاستان به زبان انگلیسی باشد؟
جزوه رو انگلیسی می‌نویسم.

vafa

نقل قول از: فرشاد ترابی در آگوست 29, 2013, 06:07:50 بعد از ظهر
یک سوال داشتم. منظورتان خود زبان Lua‌ بود یا آموزش LuaLaTeX؟
بله منظورم زبان برنامه‌نویسی Lua بود.

فرشاد ترابی

بنده شدیداً پایه هستم. همین الان رفتم و برنامه Lua  را نصب کردم. آیا لازم است که به آدرس vafa.tex@icloud.com همچنان ایمیل زده شود
یا اینکه همینجا به عنوان یک اتاق همگانی اعلام کنیم کافی است؟

Mohsen Avaji

نخستین نشانه فساد ترک صداقت است. (میشل دو مونتی)

vafa

باشه پس این کار رو توی January شروع می‌کنیم و تا آخر February تمام می‌کنیم. در حال حاضر من سرم خیلی شلوغه.

narimand

با سلام
آیا این کارگاه در این زمان ذکر شده برگزار می‌گردد؟ یا منتفی شده؟
من ایمیلی هم زدم، اما جوابی در این باره دریافت نکردم.

با تشکر

vafa

همانطور که قبلاً گفتم این کلاس از ۱ ژانویه شروع می‌شه و اواخر ماه فوریه تمام میشه. قیمت کل کلاس برای هر یک نفر مبلغ ۱۰۰ هزار تومان می‌باشد. کلاس فقط مختص به ماکرونویسی نیست و سیستم حروف‌چینی تک بصورت کلی تدریس میشه که ماکرونویسی بخشی از آن خواهد بود. کتاب reference کلاس که من آن را دنبال خواهم کرد، کتاب The TeXBook نوشته Donald Knuth می‌باشد. افرادی که مایل به شرکت در این کلاس می‌باشند می‌توانند با من تماس بگیرند. از آنجایی که کلاس دقیقاً روز ۱ ژانویه شروع می‌شود برای ثبت‌نام عجله کنید زیرا بعد از ۱ ژانویه متقاضی پذیرفته نمی‌شود.

فرشاد ترابی

با سلام و تشکر خدمت آقای کارن‌پهلو
بنده در این کلاس شرکت می‌کنم.
دوتا سوال هم داشتم: با توجه به هزینه‌ای بودن این کلاسم آی قرار است این کلاس در جایی غیر از این تالار برگزار شود؟
درثانی برای پرداخت هزینه شماره حساب خاصی مد نظر شماست؟

vafa

نقل قول از: فرشاد ترابی در دسامبر 26, 2013, 09:38:59 قبل از ظهر
با سلام و تشکر خدمت آقای کارن‌پهلو
بنده در این کلاس شرکت می‌کنم.
دوتا سوال هم داشتم: با توجه به هزینه‌ای بودن این کلاسم آی قرار است این کلاس در جایی غیر از این تالار برگزار شود؟
درثانی برای پرداخت هزینه شماره حساب خاصی مد نظر شماست؟
به همان حسابی که خودتان باز کرده بودید. کلاس در تالار نخواهد بود. افرادی که پول پرداخت کرده‌اند به یک گروه خصوصی google دعوت می‌شوند و مطالب مربوط به کلاس در آنجا تشکیل می‌شود. نمی‌دانم چقدر سرعت اینترنت در ایران خوب باشد ولی می‌توان کلاس را بصورت زنده هم برگزار کرد.

vafa

یکی دو نفری برای کلاس metafont تقاضا داده‌اند. این کلاس از تاریخ ۵ ژانویه شروع می‌شود و تقریباً همزمان با کلاس تک پایان می‌یابد. افرادی که متقاضی کلاس metafont هستند هم می‌توانند با من تماس بگیرند. مبلغ این کلاس هم همان ۱۰۰ هزار تومان است. بنابراین شخصی که در دو کلاس ثبت‌نام می‌کند مبلغ ۲۰۰ هزار تومان پرداخت می‌کند.