• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

خطا در هنگام اجرای فایل نمونه همراه miiktext 2.8

نویسنده roohollahbarati, آگوست 30, 2013, 03:13:41 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

roohollahbarati

با سلام . من یکی از کاربران تازه کار زی پرشین هستم. تازه با این نرم افزار آشنا شدم و سابقه هیچ گونه کاری با آن را ندارم. وقتی miktext 2.8 رو نصب کردم برای اولین بار فایل نمونه همراه آن را اجرا کردم اما با خطا موجه شدم . که بعدا فهمیدم باید بسته های bidi و xepersian رو آپدیت کنم. بعد از انجام این کار حالا با خطاهای دیگری که در فایل log مشروح آن ها هست مواجه می شوم. و نمی دونم چطوری باید آن ها را مرتفع کنم. ممنون می شم که بتونید کمکم کنید.

فرشاد ترابی

بهترین کار این است که کلاً MikTeX  را بیخیال شوید. آنرا پاک کنید و از نسخه‌ی 2013  texlive  استفاده کنید.
کسانی که با MikTeX  کار می‌کنند، مشکلات زیادی دارند که مربوط به آن توزیع است و ربطی به زی‌پرشین ندارد.

fatemeh1600

در بسیاری از پست‌ها این جمله به چشم می‌خورد « بیخیال میک تک » در صورتیکه من از میک‌تک استفاده می‌کنم و تا الان هیچ مشکلی نداشتم. در خیلی از موارد هم آن را به تک‌لایو ترجیح میدهم. به نظر من یک کم بی انصافی که مشکلات  و خطاهای  ناشی از بکار گیری دستورات اشتباه کاربران است را به گردن میک تک بیاندازیم.

سید احمد موسوی

۱- شما دارید با موتور pdflatex فایل را اجرا می‌کنید. موتور را به xelatex تغییر دهید سپس فایل log  را بفرستید.
۲-فقط بروز کردن زی‌پرشین و بیدی کافی نیست. بسیاری از بسته‌های دیگر را هم باید بروز کنید.
خطای شما
* XeTeX is required to compile this document.
* Sorry!
********************************************.
\RequireXeTeX ...********************************}
                                                  \endgroup \fi
l.18 \RequireXeTeX

fatemeh1600

در یک از پست‌ها جناب دکتر کارن‌پهلو در خصوص استفاده از  تک لایو ۲۰۱۲ و پایین‌تر، راهنمایی کرده‌اند که دستورات زیر را بعد از بسته زی‌پرشین وارد نمایید:
‎\makeatletter‎
‎\@ifundefined{Umathcode}{\let\Umathcode\XeTeXmathcode}{}‎
‎\@ifundefined{Umathchardef}{\let\Umathchardef\XeTeXmathchardef}{}‎
‎‎‎‎\makeatother‎
به طور کل هر توزیعی از تک که زی‌تک  آن کمتر از  0.9999.2 باشد،  نیاز به فرامین بالا دارد و در خصوص میک‌تک نیز چنین است. پس کسانی که از میک‌تک (فعلا برای ۲.۹ نیز صادق است) استفاده می‌کنند نیاز است که  دستورات بالا را بیاورند.

fatemeh1600

بالاخره توزیع زیتک در میک‌تک هم آپدیت شد. پس اگر ویک‌تک خود را آپدیت کنید  دیگر نیازی به دستورات پست قبل نیست