• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

مثال برای موضوع «پیشرفت کار» سیمرغ

نویسنده سید احمد موسوی, سپتامبر 04, 2013, 04:51:08 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

سید احمد موسوی

من یک نمونه بیمر پارسی (البته ابتدایی) باهاش درست کردم. (در ارتباط با موضوع «پیشرفت کار»)

مدیریت تالار گفتگوی پارسی‌لاتک
جداسازی پست در ادامهٔ پست دیگران

فرشاد ترابی

من فایل‌ها را از آدرس فوق دانلود کردم. حالا باید کجا کپی کنم تا کار کنه؟

همینجوری کنار یک فایل کپی کردم و مثال پیوست را ساختم ولی جواب نداد. می‌شه یک مثال نمونه قرار دهید؟

سید احمد موسوی

مثال زیر را ببینید. شما دستور تعیین فونت main را نگذاشته‌ای.

فرشاد ترابی

من بازهم همان خطا را گرفتم.

سید احمد موسوی

مثل اینکه مشکل از فونته. حتی Persian Modern برای من خروجی داره ولی به همریخته است.

vafa

نقل قول از: فرشاد ترابی در سپتامبر 04, 2013, 09:37:34 بعد از ظهر
من فایل‌ها را از آدرس فوق دانلود کردم. حالا باید کجا کپی کنم تا کار کنه؟

همینجوری کنار یک فایل کپی کردم و مثال پیوست را ساختم ولی جواب نداد. می‌شه یک مثال نمونه قرار دهید؟

همه فایل‌های sty را در کنار فایل .tex خودت قرار بده. این یک نمونه است. لطفاً اگر سوالی یا مشکلی داشتید در تالار مطرح نکنید چون من وقتش رو ندارم. در صفحه github بپرسید تا به جواب سوالهاتون و مشکلاتتون برسید.

فرشاد ترابی

مشکل را پیدا کردم. وقتی از سایت guithub فایل‌های sty  را دانلود کردم، به جای فایل‌های sty  آنها را با فرمت xml  ذخیره کرده بود.
هر کاری هم که کردم با همین فرمت فایل‌ها را دانلود می‌کرد. به همین دلیل با یک روش دستی این کار را انجام دادم. یعنی تمام صفحات
مربوط به استایل‌های سیمرغ را باز کردم و دستی در فایل‌هایی با نام‌های مشابه کپی پیست کردم. راه بهتری وجود نداره؟ مشکل من از کجاست؟
به خاطر مرورگر نیست؟

fatemeh1600

من دانلود منیجر idm دارم. یک جای خالی در صفحه راست کلیک کردم و ذخیره همه لینکها را انتخاب کردم. بعد بطور اتو ماتیک کل فایلها در یک فایل زیپ دانلود شد

vafa

شماها واقعاً توی صفحه زیر سمت راست پائین صفحه Download Zip رو نمی‌بینید؟
https://github.com/persian-tex/simurgh

فرشاد ترابی

آره. حالا که خوب فکر می‌:کنم می‌بینم که چنین دکمه‌ای وجود داره!  ;D