• Welcome to تالار گفتگوی پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

انتشار نسخه بعدی سیمرغ

نویسنده vafa, سپتامبر 21, 2013, 06:46:35 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

نسخه بعدی سیمرغ باید با روشی متفاوت از اول نوشته شود تا تمام themeهای beamer کار کند. از آنجایی که انجام این کار کمی سنگین (از نظر زمانی) است ممکن است انتشار نسخه بعدی سیمرغ کمی طولانی شود.

Mjavad

با سلام

این کار رو بایستی حتما به تنهایی انجام دهید؟!  یعنی هیچ کس نیست که کمکتان کند؟!

با تشکر

vafa

نقل قول از: Mjavad در سپتامبر 21, 2013, 09:21:43 بعد از ظهر
با سلام

این کار رو بایستی حتما به تنهایی انجام دهید؟!  یعنی هیچ کس نیست که کمکتان کند؟!

با تشکر
تا به حال من هر کاری کردهم تنهایی انجام دادم.

موسوی‌ندوشنی

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در سپتامبر 21, 2013, 06:46:35 قبل از ظهر
نسخه بعدی سیمرغ باید با روشی متفاوت از اول نوشته شود تا تمام themeهای beamer کار کند. از آنجایی که انجام این کار کمی سنگین (از نظر زمانی) است ممکن است انتشار نسخه بعدی سیمرغ کمی طولانی شود.
جناب آقای کارن‌پهلو
با سلام و عرض ارادت

با توجه به حجم کار شما و تنها بودن می‌دانم که زیاده‌خواهی است، اما برای انتشار نسخه بعدی سیمرغ با امتیاز گفته شده می‌توان تاریخ تقریبی داشت؟

از خدا خواهم توفیق شما/ اندر اینجا و تمام عرصه‌ها

vafa

نقل قول از: سیدسعید موسوی‌ندوشنی در نوامبر 06, 2013, 11:19:50 قبل از ظهر
جناب آقای کارن‌پهلو
با سلام و عرض ارادت

با توجه به حجم کار شما و تنها بودن می‌دانم که زیاده‌خواهی است، اما برای انتشار نسخه بعدی سیمرغ با امتیاز گفته شده می‌توان تاریخ تقریبی داشت؟

از خدا خواهم توفیق شما/ اندر اینجا و تمام عرصه‌ها
راستش من الان حدود ۲ ماهی هست که نتونستم وقت روی مسایل مربوط به تک بگذارم. همونطور که می‌دونید این کارهای مربوط به تک هیچ پشتوانه مالی نداره و من هم از اونجایی که یک دانشجو هستم وقت خیلی محدودی دارم. مخصوصاً الان که دوران امتحاناتم است. بنابراین متأسفانه نمی‌تونم تاریخ تقریبی به شما بدهم.

vafa

از هفته آینده به مدت دو هفته وقت خواهم داشت. بسته جداگانه‌ای با نام هما (huma) وجود داشت که قسمت حروف‌چینی دوجهته را انجام می‌دهد و قسمت حروف‌چینی پارسی بر عهده بسته سیمرغ خواهد بود:

https://github.com/vafa/huma

همچنین  سیمرغ و هما در نسخه آینده تبدیل به نرم‌افزارهای تجاری شوند زیرا که کار روی این دو بسته وقت قابل توجهی می‌طلبد.