• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تولید نمایه

نویسنده s_karimi, اکتبر 05, 2013, 07:13:47 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

s_karimi

جناب آقای ترابی
با سلام و عرض احترام
بنده با فیلم آموزشی تولید نمایه شما یک فایل نمونه ساختم که کار می‌کند. اما در مورد نمایه لاتین مشکل دارم فایل نمونه پیوست است. از فیلم تهیه شده خیلی هم ممنون
با سپاس

فرشاد ترابی

مشکل از فونت شماست که انگلیسی ندارد. فونت پیش‌فرض لیتک که Persian Modern‌ است، گلیف‌های مربوط به انگلیسی را ندارد. با دستور

\setlatintextfont{Times New Roman}

مشکل شما حل می‌شود.

s_karimi

جناب ترابی
با سلام مجدد
با تشکر. به توصیه شما عمل شد، اما نشد. فایل پیوست است.

فرشاد ترابی

برای اینکه شما انگلیسی را داخل \lr  قرار ندادید. \lr{text} کار را انجام دهید مشکل حل می‌شود.

s_karimi

جناب ترابی
با سلام
واقعاً متشکرم. درست شد. اما مانند نمایه فارسی که اول حروف ت و یا چ و ... ساخته می‌شود و سپس کلمه و شماره صفحه ذیل آنها درج می‌شود. حرف لاتین مورد نظر ظاهر نمی‌گردد و فقط کلمه  و شماره صفحه چاپ می‌شود.
با احترام و سپاس فراوان

vafa

به خاطر قلمی است که استفاده می‌کنی. قلم پیش‌فرض زی‌پرشین نویسه‌های لاتین را ندارد. بنابراین علاوه بر آنچه آقای ترابی گفت:

\settextfont{HM XKAyhan}

فرشاد ترابی

دلیل این امر اینه که شما از فونت Persian Modern‌ استفاده می‌کنید. این فونت حروف انگلیسی نداره. قبلاً هم عرض کرده بودم خدمتتون.

دستور زیر را بزنید تا درست کار کنه
\settextfont[Scale=1]{HM XNiloofar}
البته باید فونت HM XNiloofar  هم روی سیستم نصب باشه.

fatemeh1600

علت اینکه بعضی وقتها اصلا نمایه درست نمیشه چیه؟   یک بار نمایه ساخته میشه. روز بعد هرکاری میکنی نمیشه. بعضی وقتها اسم فایل رو عوض میکنی دوباره نمایه درست میشه؟ آیا شما تا حالا به چنین چیزی برخورد کردید یا  کامپیوتر من جن داره

vafa

نقل قول از: fatemeh1600 در اکتبر 05, 2013, 01:07:44 بعد از ظهر
علت اینکه بعضی وقتها اصلا نمایه درست نمیشه چیه؟   یک بار نمایه ساخته میشه. روز بعد هرکاری میکنی نمیشه. بعضی وقتها اسم فایل رو عوض میکنی دوباره نمایه درست میشه؟ آیا شما تا حالا به چنین چیزی برخورد کردید یا  کامپیوتر من جن داره
لاتک اطلاعاتی را در فایل .aux ذخیره می‌کند. سعی کنید ااگر مشکلی وجود داشت، این فایل را حذف کنید و دوباره پردازش کنید.

fatemeh1600

البته بنده قصد جسارت نداشتم . مشکل همینه که با حذف همه فایلهایی که بعد از اجرا ساخته میشه باز هم نمایه ساخته نمیشه  ولی با تغییر نام فایل و اجرای دورباره آن مشکل حل میشه

vafa

نقل قول از: fatemeh1600 در اکتبر 05, 2013, 01:31:12 بعد از ظهر
البته بنده قصد جسارت نداشتم . مشکل همینه که با حذف همه فایلهایی که بعد از اجرا ساخته میشه باز هم نمایه ساخته نمیشه  ولی با تغییر نام فایل و اجرای دورباره آن مشکل حل میشه
فایل شما در نامش فاصله دارد. فاصله باعث سردرگمی تک می‌شود. سعی کنید از نام‌های بدون فاصله انتخاب کنید.

s_karimi

سلام
با تشکر از آقایان ترابی و کارن‌پهلو
کل مشکل من حل شد. جزء یک مورد، آنهم وقتی یک کلمه در چندین صفحه تکرار می‌شود و نمایه می‌شود. درست شماره صفحه نمی‌خورد. مثلا ۱ تا ۳ یا ۱،۲،۳ و یا ۳-۱ و ... بلکه الان نوشته می‌شود ۱۳ در صورتی که ما صفحه ۱۳ نداریم. فایل نمونه پیوست است.
با تشکر فراوان از شکیبایی شما

فرشاد ترابی

فکر کنم قبلاً گفته بودم از فونت مناسب استفاده کنید  8)
فونت‌هایی که آقای موحدیان اصلاح کردند در حال حاضر کامل‌ترین و بهترین فونت‌ها هستند.  من همیشه از فونت HM XNiloofar  استفاده می‌کنم و مشکلی ندارم.
فایل پیوست را ملاحظه کنید.

taherkhani

نقل قول از: s_karimi در اکتبر 05, 2013, 07:18:01 بعد از ظهر
سلام
با تشکر از آقایان ترابی و کارن‌پهلو
کل مشکل من حل شد. جزء یک مورد، آنهم وقتی یک کلمه در چندین صفحه تکرار می‌شود و نمایه می‌شود. درست شماره صفحه نمی‌خورد. مثلا ۱ تا ۳ یا ۱،۲،۳ و یا ۳-۱ و ... بلکه الان نوشته می‌شود ۱۳ در صورتی که ما صفحه ۱۳ نداریم. فایل نمونه پیوست است.
با تشکر فراوان از شکیبایی شما
سلام

من هم این مشکل رو داشتم و حلش کردم. من از xeindex استفاده میکنم. اگه این 2 تا کار رو کنی این مشکل پیش میاد:

1- استفاده از quickindex

2- استفاده از دستور
‎\immediate\write18{xindy‎ -‎L persian‎ -‎C utf8‎ -‎M texindy \jobname.idx}‎

ابتدای فایل تک برای تولید سریع نمایه

بعد از اجرای اول فایل، اگه از texmaker استفاده میکنید F12 رو بزنید (استفاده از makeindex). سپس دوباره فایل رو اجرا کنید.

اینطوری 1،2،3 در نمایه به صورت 1-3 در میاد

s_karimi

نقل قولمن هم این مشکل رو داشتم و حلش کردم. من از xeindex استفاده میکنم. اگه این 2 تا کار رو کنی این مشکل پیش میاد:
با سلام،
بنده فایلم را (بدون هیچ تغییری) یک بار در ویرایشگر Texmaker و یک بار با ویرایشگر TeXworks انجام دادم و فونت مناسب هم انتخاب کردم. فایل و نتایج سنجاق است.
۱) دو نتیجه متفاوت در خروجی PDF حاصل می‌شود!
۲) در هر کدام از آنها در قسمتی درست کار می کند و در قسمتی خیر؟!
با تشکر از توجه شما