• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

چاپ کتاب برنامه‌نویسی به زبان تک

نویسنده vafa, اکتبر 04, 2013, 03:59:11 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

فرشاد ترابی

بنده همین الان با انتشارات دانشگاه تماس گرفتم گفتند که برای آنکه کتابی تحت انتشارات دانشگاه چاپ بشه، حتما باید یک عضو هیأت علمی از دانشگاه جزو نویسندگان کتاب باشه.
اما با توجه به خاص بودن کتاب، می‌شه داوری‌ها را به اشخاصی که ما تعیین می‌کنیم ارسال کنیم که زودتر جواب داده شود.

vafa

نقل قول از: فرشاد ترابی در اکتبر 05, 2013, 02:50:56 بعد از ظهر
بنده همین الان با انتشارات دانشگاه تماس گرفتم گفتند که برای آنکه کتابی تحت انتشارات دانشگاه چاپ بشه، حتما باید یک عضو هیأت علمی از دانشگاه جزو نویسندگان کتاب باشه.
اما با توجه به خاص بودن کتاب، می‌شه داوری‌ها را به اشخاصی که ما تعیین می‌کنیم ارسال کنیم که زودتر جواب داده شود.
باشه پس تا اوایل دسامبر صبر کنید تا کتاب را تمام کنم. اون موقع یک نسخه کامل فایل pdf رو برای شما می‌فرستم. برای غلط‌گیری (اشتباهات تایپی) اونها خودشون این کار رو قبول می‌کنند یا خودمون باید بکنیم؟

فرشاد ترابی

این کار را باید خودمان انجام دهیم. در این زمینه روی کمک اینجانب حساب کنید.

مسهر باقری

پس دانشگاه آقای ترابی ok شد؟
با سپاس از آقای ترابی

vafa

نقل قول از: مسهر باقری در اکتبر 05, 2013, 05:34:39 بعد از ظهر
پس دانشگاه آقای ترابی ok شد؟
با سپاس از آقای ترابی
فعلاً تا کتاب تمام شود، صبر کنیم. آن موقع با چند جا صحبت می‌کنیم و هر جا بهتر بود، به همانجا می‌دهیم.

فرشاد ترابی

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در اکتبر 05, 2013, 05:43:45 بعد از ظهر
فعلاً تا کتاب تمام شود، صبر کنیم. آن موقع با چند جا صحبت می‌کنیم و هر جا بهتر بود، به همانجا می‌دهیم.
بله. فعلا کار کتاب  تمام شود از همه مهم‌تر است. تا آینده خدا بزرگ است.

وحید دامن‌افشان

منم از آقا وفا به خاطر این کار ارزشمندشون، ممنونم. من با فروش الکترونیکی کتاب با فرمت پی‌دی‌اف یا epub موافقم که البته هر موقع، کتاب تموم شد، بیشتر در موردش توضیح می‌دم.
در ضمن، منم برای نمونه‌خوانی، صفحه‌آرایی، کمک مالی برای چاپ و هر گونه کمک دیگه‌ای حاضرم.

vafa

نقل قول از: وحید دامن‌افشان در اکتبر 08, 2013, 11:02:34 قبل از ظهر
منم از آقا وفا به خاطر این کار ارزشمندشون، ممنونم. من با فروش الکترونیکی کتاب با فرمت پی‌دی‌اف یا epub موافقم که البته هر موقع، کتاب تموم شد، بیشتر در موردش توضیح می‌دم.
در ضمن، منم برای نمونه‌خوانی، صفحه‌آرایی، کمک مالی برای چاپ و هر گونه کمک دیگه‌ای حاضرم.
من کتاب را با فرمت pdf یا epub نمی‌فروشم. دلیلش هم اینه که یک نفر می‌خره و به صد نفر می‌دهد.

محمد

جای خالی چنین کتابی احساس می شد. امیدوارم هر چه زودتر این کتاب در کشور عرضه شود.