• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

طراحی جلد برای کتاب برنامه‌نویسی به زبان تک

نویسنده vafa, اکتبر 07, 2013, 07:40:02 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

کسی می‌تونه جلد برای کتاب طراحی کنه؟ من دسترسی به indesign ندارم و در طراحی جلد وارد نیستم، اگر کسی بتونه تا زمانی که کتاب آماده میشه، یک جلد طراحی کنه، ممنون می‌شم.

فرشاد ترابی

من کسی‌ را می‌شناسم که در طراحی جلد وارد هست. طرح کتاب خودم را هم به ایشان دادم. البته چون گرافیست حرفه‌ای هستند، باید دستمزد هم به ایشان داد.
البته آدم خوش انصافی است و هزینه‌ی آن بالا نیست.

vafa

می‌تونی چند تا از نمونه کارهاش رو برام بفرستی؟ حتماً لازم نیست توی تالار بفرستی، می‌ةونی برام ایمیل کنی. من دنبال جیز ساده نیستم چون خودم می‌تونم درست کنم اما اگر واقعاً تو کارش خبره باشه، حتماً طراحی جلد کتاب رو بهش می‌دم.

فرشاد ترابی

حتما. یکی از کارهاش همون جلد کتاب خودمه. ولی ازشون سوال می‌کنم و نمونه کارهاشون رو براتوی می‌فرستم.

vafa

احتیاجی به طراح گرافیست نیست. امروز کمی ور رفتم و طراحی جلدی که من در نظر دارم با کمک بسته flowfram کار بسیار راحتی است و احتیاجی به indesign نیست. هر زمان کتاب را تمام کردم، تا زمانی که شما و سایرین اشتباهات را پیدا می‌کنید، من هم جلد کتاب را درست می‌کنم.