• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

ایجاد شمارنده

نویسنده رویا رسولی همت, اکتبر 11, 2013, 04:02:40 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

رویا رسولی همت

البته باید شماره ی جدول ها بالای جدول بخوره
یعنی مثل همین که فرستادین فقط بالای جدول بنویسه جدول 1

سید احمد موسوی

بسته wrapfig را خودت درست کن. من با minipage برات درست کردم.

فرشاد ترابی

برای جدول‌ها هم عین کاری که برای شکل کردم انجام دهید.
فقط بدانید که newenvironment  دوتا آکولاد داره که در آکولاد اول کارهایی که هنگام شروع محیط انجام می‌شه آورده می‌شه و در آکولاد دوم کارهایی که هنگام تموم شدن
محیط انجام می‌شه. بنابراین اگر می‌خواهید عنوان بالای جدول بخوره باید دستور MYCAPTION  را وارد آکولاد اول کنید. اسم محیط را هم myTale‌ قرار دهید.

رویا رسولی همت

آقای ترابی ممنون میشم اگه یه دستوری واسم بفرستین که او شمارنده ای که واسه شکل ها و جدول ها بهم پیشنهاد کرده بودین رو هر (section) ریست کنه
با تشکر

فرشاد ترابی

این دستور را با آنچه که در متن قبلی به شما دادم جایگزین کنید:
\newcounter{fig}[section]

رویا رسولی همت

اگه بخوام با همون دستوری که فرستادین شکلارو دو شماره ای شماره بزنه باید چیکار کنم؟
مثلاً شکل 2.3
اولی فصل باشه دومی شماره شکل

فرشاد ترابی

ای بابا! شما دارید برمی گردین به محیط شکل معمولی. من واقعا نمی فهمم چرا از روشی که آقای موسوی اشاره کردند استفاده نمی کنید. اما در جواب باید بگم
که شما باید دستور

\def\themyCOUNTER{\arabic{\thechapter}.\arabic{myCOUNTER}}

رو به کار ببرید. البته من الان جایی هستم که امکان دیدن فایل ارسالی را ندارم. برای همین اسم شمارنده ها دقیق یادم نیست. خودتان نام myCOUNTER را با
نام شمارنده ای که ارسال کردم عوض کنید.