• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

دوران دادن نوشته های روی یک دیاگرام

نویسنده s_s, اکتبر 28, 2013, 07:07:14 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

s_s

سلام. من از دستور زیر استفاده میکنم و شکلی که میبینید ایجاد شده : 
‎‎\begin{tikzpicture}‎
\newcommand{\rad}{2pt}
\newcommand{\crcl}[2]{circle (\rad) node[#1] {$#2$}}
\newcommand{\row}[5]{\filldraw (#1,#2) \crcl{#3}{#4} \foreach \i in {#5} { -- ++(2,0) \crcl{#3}{\i} };}
\begin{scope}[rotate=-40]
\row{0}{0}{above=3pt}{G}{HZ_n(G)=K, Z_n(H)Z_n(G)=Z_n(K), Z_n(G)}
\row{2}{-1.5}{below=5pt}{H}{Z_n(H), H \cap Z_n(G), 1}
\foreach \x in {2,4,6} \draw (\x,0) -- (\x,-1.5);
\end{scope}
\end{tikzpicture}‎

حالا من چیکار کنم که اون نوشته های بالای دیاگرام با خطوط موازی بشن؟ یعنی الان میبینید که تداخل داره با خطوط. چیکارش کنم؟ چطوری مثلا بچرخونمشون؟؟؟؟ یا کار دیگه ای؟ 

s_karimi

نقل قولحالا من چیکار کنم که اون نوشته های بالای دیاگرام با خطوط موازی بشن؟
سلام
از دستور rotate برای چرخاندن نوشته‌ها نیز استفاده کنید.
پیروز باشید.

s_s

نقل قول از: s_karimi در اکتبر 29, 2013, 07:03:20 قبل از ظهر
سلام
از دستور rotate برای چرخاندن نوشته‌ها نیز استفاده کنید.
پیروز باشید.

ببخشید من با اون دستور نتونستم کاری که میخوام رو انجام بدم.  یه فایل نمونه میزارم میشه توی همین فایل درستش کنید؟
ممنونم

فرشاد ترابی

یکی از دلایلی که کسی به شما کمک نکرده اینه که فایل شما کمینه نیست و خواندن آن و پیدا کردن مشکل کلی وقت می‌گیرد.
حداقل در مورد خود من این موضوع حاکم است چون واقعا درگیر کارهای شخصی هستم و وقت زیادی جهت چک کردن فایل‌های شما ندارم.
اینکه از دوستان تقاضا می‌شود فایل کمینه ارسال کنید، جهت تسریع در پاسخ‌گویی است.

اما در مورد فایل شما:
1. از بسته‌ی perpage  استفاده کردید که با زی‌پرشین سازگار نیست. آیا شما هنگام اجرای برنامه خطا نمی‌گیرید؟
2. برای چرخاندن یک شکل از دستور \rotatebox  استفاده کنید. مثلاً در مورد فایل شما به صورت زیر:

{\rotatebox{-40}{G}}{HZ_n(G)=K,  Z_n(H)Z_n(G)=Z_n(K), Z_n(G)}

3. با انجام این کار ممکن است برخی از خطوط شما دچار جابجایی شود. تنظیم آن دیگر با خودتان.

موفق باشید