• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

ویدیوهای آموزشی زی‌پرشین

نویسنده vafa, نوامبر 17, 2013, 02:48:37 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

من تعدادی ویدوهای آموزشی زی‌پرشین برای کاربران تازه‌کار تهیه کردم (البته به غیر از نصب تک‌لایو چون دسترسی به ویندوز ندارم). از اونجایی که youtube در ایران ف*یل+تر هست، به نظر شما بهترین مکان برای قرار دادن این ویدیوها کجاست؟

فرشاد ترابی

با سلام و تشکر از شما برا ی تهیه این فیلم‌ها.
نظر شما برای قرار دادن در همین سایت چیست؟

vafa

این سایت ممکنه به دلیل مشکلات مالی چند سال دیگر از بین برود. بنابراین من یک جای عمومی را ترجیح می‌دهم که فایل‌ها برای همیشه وجود داشته باشند.

محمود امین‌طوسی

حتی اگر مشکل مالی نداشته باشیم و سایت هم باشد، درهرصورت سایت ما به پایداری سایتهای مخصوص اشتراک فایل نیست. ضمن اینکه سرویس اشتراک ما مخصوص دانلود و آپلود با حجم زیاد نیست.
پیشنهاد من استفاده از DropBox است. قبلا چند سرویس اینچنینی را مقایسه کرده بودم، گرچه که وضعیت هر کدام تغییراتی داشته است، ولی به نظر من DropBox خوش‌دست‌تر است،‌ سرعت خیلی خوبی هم دارد.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

وحید دامن‌افشان

سایت آپارات هم می‌تونه جای مناسبی باشه؛ به نظر می‌رسه این سایت، توی این چند سال، امتحانش رو پس داده. علاوه بر این، سیزدهمین سایت برتر ایران هم هست.
در ضمن، بهتره که روی چند سرویس آپلود بشن؛ چون هر لحظه ممکنه یکی‌شون فیلـ+تر بشه.

ali.kalamy

اره من هم با جناب اقای دامن افشان درباره سایت آپارات موافق هستم.

محمد یاری نژاد

با سلام خدمت دوستان. یه سایت برای کاربران ایرانی هست که با دریافت هزینه امکان دانلود رو برای شما فراهم میکنه. مثلا با 10 هزار تومان می تونین 30G اطلاعات دانلود کنین. حسابشم اینترنتی شارژ میشه. فقط کافیه لینک مورد نظر رو در باکس دانلود کپی کنید حتی اگه سایت مورد نظر ف*یل+تر باشه بازهم دانلود صورت میگیره مخصوصا یوتیوب.من خودم استفاده کردم و واقعا بدون مشکل بود. پیشنهاد من اینه! با سپاس از همه شما

دلیل ویرایش: حذف لینک سایت مورد بحث.