• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

ایجاد و ساخت proceeding برای کنفرانس

نویسنده ali.kalamy, دسامبر 15, 2013, 05:00:46 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

ali.kalamy

با سلام

سوال در مورد ساده ترین روش ساخت یک proceeding برای یک کنفرانس است وقتی که شما چندین مقاله با یک قالب خاص دارید؟

پشنهادی که مد نظر من است این است که فایل ها را در یک فولدر جمع نموده و اسامی را با شماره در اکسل وارد کنیم بعد به شیوه ای به لتکس یا Nodpad++ دستور دهیم تا به ترتیب اکسل فایل های  مورد نظر تک را صدا زده و پشت سر هم قرار دهد و در نهایت یه خروجی پی دی اف داشته باشیم؟؟
در صورت امکان پذیر بودن این امر لطفا من را راهنمایی کنید!

از پیشنهاد های دیگر دوستان نیز استقبال می کنم.

با تشکر فراوان

حسن ذاکری

اگر دنبال راحت‌ترین راه می‌گردین، اینه که فایل pdf مقاله‌ها که ساخته شد، توسط یه نرم‌افزار مثل adobe acrobat professional باهم یکیش کنید (که مشکل شماره صفحه خواهد داشت).

راه بهتر استفاده از بسته‌های مربوط به این‌ کاره، که توی همین تالار مثالش پیدا میشه.
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.