• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تغییر اندازه در پانوشت ها

نویسنده علیرضا‌علی پور, فبریه 01, 2014, 06:14:25 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

علیرضا‌علی پور

با سلام

من فایلی رو براتون فرستادم که در موردش دوتا سوال دارم. اول اینکه چطور میشه در بعضی جاها خط افقی بالای پانوشت هارو کوتاه کرد. دوم اینکه چطور میشه اندازه پانوشت هارو عوض کرد به طوری که مثلن کامه   DDA به خط بعد منتقل نشود.
مرسی

ابوالفضل دیانت

با سلام
برای سوال اولتان پست زیر را مشاهده کنید.

http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=715.msg4689#msg4689

در ضمن بخش 1.9 راهنمای بسته bidi هم بسیار مفید است. و مشکل شما را ممکن است حل کند. اما این که دقیقا بتوانید به خط بالایی footnote
اندازه مشخصی بدهید من نمی دانم.

برای سوال دوم به نظر من از هر جایی که می خواهید جمله بشکند از \\‌استفاده کنید. البته کار چندان مناسب و خوبی
شاید نباشد،
دو نکته پرکاربرد دیگر در مورد پاورقی:
الف) دستور زیر برای تنظیم فاصله بین پاورقی‌ها

\setlength{\footnotesep}{0.5cm}

ب) دستور زیر برای تنظیم فاصله بین پاورقی و متن

\setlength{\skip\footins}{1cm}

باتشکر

vafa

نقل قول از: علیرضا‌علی پور در فبریه 01, 2014, 06:14:25 قبل از ظهر
اول اینکه چطور میشه در بعضی جاها خط افقی بالای پانوشت هارو کوتاه کرد.
بعضی جاهب یعنی دقیقاً کجاها؟ با این کار شما هماهنگی در طول نوشتارتون رو از دست می‌دهید و حروف‌چینی نوشتارتون کاملاً زشت و غیرحرفه‌ای خواهد بود.
نقل قول
دوم اینکه چطور میشه اندازه پانوشت هارو عوض کرد به طوری که مثلن کامه   DDA به خط بعد منتقل نشود.
مرسی
شما اندازه متن رو بصورت معمولی به چه صورتی تغییر می‌دهید؟ گذشته از اینکه مورد هماهنگی که در بالا اشاره کردم اینجا هم صدق می‌کنه.

جداً اگر رویه شما در حروف‌چینی به این صورته، پیشنهاد می‌کنم از ورد استفاده کنید و خودتون رو اذیت نکنید.