• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل با mathbf

نویسنده محسن رحمانیان, می 16, 2010, 06:18:36 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

محسن رحمانیان

سلام

من نمی تونم از mathbf\ استفاده کنم. هر وقت یه چیزی با اون می نویسم متن مورد نظر در خروجی دیده نمیشه. مثلا
This is a sample  for $\mathbf{x}$ ,but you can't see x
خروجی به شکل زیرمیشه:
This is a sample for  ,but you can't see x.
مشکل کجاست؟
البته من از بسته زی پرشین روی اوبونتو۱۰.۰۴ استفاده می کنم.

vafa

نقل قول از: محسن رحمانیان در می 16, 2010, 06:18:36 بعد از ظهر
سلام

من نمی تونم از mathbf\ استفاده کنم. هر وقت یه چیزی با اون می نویسم متن مورد نظر در خروجی دیده نمیشه. مثلا
This is a sample  for $\mathbf{x}$ ,but you can't see x
خروجی به شکل زیرمیشه:
This is a sample for  ,but you can't see x.
مشکل کجاست؟
البته من از بسته زی پرشین روی اوبونتو۱۰.۰۴ استفاده می کنم.
نسخه جدید زی‌پرشین را از CTAN دریافت کنید و دوباره امتحان کنید.

محسن رحمانیان

گرفتم (xepersian.zip)اما بلد نیستم نصب کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید.

vafa

نقل قول از: محسن رحمانیان در می 16, 2010, 07:02:05 بعد از ظهر
گرفتم (xepersian.zip)اما بلد نیستم نصب کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
یک پوشه در home به نام texmf ایجاد کنید. داخل texmf یک پوشه دیگر به اسم tex و داخل tex یک پوشه به اسم xelatex و داخل xelatex یک پوشه به اسم xepersian.

حالا xepersian.zip را extract کنید و محتویات پوشهٔ tex آن را به پوشهٔ xepersianی که قبلاً ایجاد کرده‌اید انتقال دهید.

محسن رحمانیان

ممنون اون مشکل حل شد ولی n تا خطا به وجود اومد. لطفا یه نگاه به فایل منبع و log من بیندازید.

vafa

نقل قول از: محسن رحمانیان در می 16, 2010, 07:16:54 بعد از ظهر
ممنون اون مشکل حل شد ولی n تا خطا به وجود اومد. لطفا یه نگاه به فایل منبع و log من بیندازید.
خوب شما از تک‌لایو موجود در مخازن ابونتو استفاده می‌کنید که نسخه قدیمی بسته‌ها رو دارید. باید بسته‌های bidi و iftex را هم از CTAN دریافت کنید و مشابهاً نصب کنید.

محسن رحمانیان

ممنون مشکل حل شد. خوب حالا راهی هست که این تنظیمات برای تمام کاربران سیستم اعمال بشه بدون اینکه بخوایم این کارها رو برای همه انجام بدیم؟ :D

d.edalat

نقل قول از: محسن رحمانیان در می 16, 2010, 08:14:34 بعد از ظهر
ممنون مشکل حل شد. خوب حالا راهی هست که این تنظیمات برای تمام کاربران سیستم اعمال بشه بدون اینکه بخوایم این کارها رو برای همه انجام بدیم؟ :D

از این‌جا به بعد پرسش‌هایتان را در انجمن‌های کاربران اوبونتو طرح کنیدظاهراً باید !