• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

CTAN دانشگاه فردوسی حذف شد

نویسنده vafa, فبریه 04, 2014, 07:51:52 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

متأسفانه mirror دانشگاه فردوسی به علت غیرفعال بودن mirror حذف شذه.

هادی صفی‌اقدم

متاسفانه...
به‌دلیل کمبود بودجه بوده؟
نمیشه با دانشگاه یزد که mirror داره یکی راه‌اندازی شده باشه ولی قوی‌تر؟

vafa

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در فبریه 04, 2014, 07:54:24 بعد از ظهر
متاسفانه...
به‌دلیل کمبود بودجه بوده؟
نمیشه با دانشگاه یزد که mirror داره یکی راه‌اندازی شده باشه ولی قوی‌تر؟
من اطلاعاعی ندارم. خود ctan.um.ac.ir هنوز وجود داره اما به خاطر اینکه خیلی وقته بروزرسانی نشده و مسئولین دانشگاه فردوسی حتی به تماس‌های مکرر مسئولین CTAN جواب ندادند، این mirror از لیست mirrorهای CTAN خارج شده است:

http://dante.ctan.org/mirmon/

در حال حاضر تنها در ایران، دانشگاه یزد هست که mirror داره. تا جایی که من اطلاع دارم mirror دانشگاه فردوسی حدود یک سال پیش‌تر از mirror دانشگاه یزد افتتاح شد. بودجه چندانی مطرح نیست فقط مقداری فضای دیسک احتیاج دارند و bandwidth که برای یک دانشگاه آن هم دولتی چیز بزرگی نیست.

محمود امین‌طوسی

من قصد راه‌اندازی یک mirror در دانشگاه سبزوار داشتم ولی به دلایلی منصرف شدم:

• از منظر موقعیت، ما در شبکه داخلی ایران در جایی قرار گرفته‌ایم که تقریبا همه جا به مشهد و یزد نزدیک‌تر هستند تا به ما.
  • به دلایلی، قطعی‌هایی در دسترسی به اینترنت داریم که ممکن است کاربران را دلخور کند.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

فرشاد ترابی

برای این کار باید چکار کرد؟ اگر مرا راهنمایی کنید با مسئولین دانشگاهمون تماس بگیرم شاید یکی روی خواجه نصیر راه‌اندازی شود.

vafa

نقل قول از: فرشاد ترابی در فبریه 04, 2014, 10:46:02 بعد از ظهر
برای این کار باید چکار کرد؟ اگر مرا راهنمایی کنید با مسئولین دانشگاهمون تماس بگیرم شاید یکی روی خواجه نصیر راه‌اندازی شود.
http://www.ctan.org/mirrors/register/