• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

جای شماره صفحات از راست به چپ تغییر نمی کنه

نویسنده maryamkh, فبریه 14, 2014, 05:50:59 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: maryamkh در فبریه 15, 2014, 02:33:34 قبل از ظهر
خیلی ممنون
راستش دیگه مغزم کار نمیکنه که دقیق یگم چه خطاهایی هست نیست
اجرا باf10؟ برخی مطالب و متوجه نمیشم
کلماتی هم که گفتید اولی و سومی تو فایل comands بودن ولی انگار دومی نبود
ببخشید من دیگه مزاحمتون نمیشم دیر وقت هست احتمالا اشکال از نوع زیپرشین من باشه چون وقتی نصب می کردم با زیپرشین های همه دوستام فرق می کرد حتی منوهاش. البته از دانشگاه مشهد فایل نصبش به دستم رسیده.
بازم ممنونم از حوصله ای که برای رفع ایرادات به خرج دادید
انشاء الله عاقبت به خیر بشین و به آرزوهاتون که به خیرتون هست برسید
ممنون
شب خوش
اجرا با f10 نیست. f1 کلید میانبر برای ارجای زی‌لاتک هست که شما باید اجرا کنین تا pdf بگیرین.
f10 برای دیدن فایل log هست و برای دیدن خطاها. در منوی tools هم هست که گزینه جلوی f10 هست.
کنار فایل Tabriz_thesis.tex یک فایلی با نام Tabriz_thesis.log هست.
اینو بفرستین تا ببینم خطاها چیه.

اینکه منوها و ... فرق داشتن، این منوهای ادیتور هست و ربطی به زی ئرشین نداره.
ادیتور رابط بین شما و لاتک، زی‌پرشین هست.

اگه با فرستادن فایل log مشکل شما حل نشد، راه حلی ساده براتون هست که میگم. فعلا فایل log رو بفرستین.

maryamkh

با عرض سلام و خسته نباشید و خدا قوت
متاسفانه من فایل log را پیدا نکردن سه تا فایل زیر با پسوندهای مشابه log پیدا کردم
Tabriz_thesis.lofو Tabriz_thesis.lot و Tabriz_thesis.out
هست آیا منظورتون این ها هست؟
خیلی ممنون

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: maryamkh در فبریه 16, 2014, 12:33:54 قبل از ظهر
با عرض سلام و خسته نباشید و خدا قوت
متاسفانه من فایل log را پیدا نکردن سه تا فایل زیر با پسوندهای مشابه log پیدا کردم
Tabriz_thesis.lofو Tabriz_thesis.lot و Tabriz_thesis.out
هست آیا منظورتون این ها هست؟
خیلی ممنون
یه سوال: شما فایل‌های ساده رو می‌تونید اجرا کنید؟ با توجه به اینکه شما فایل log رو پیدا نکردید، احتمال می‌دم که توزیع تک‌تون ناقص نصب شده باشه و یا خراب شده باشه.

maryamkh

بله من همه رسالم رو با همین زیپرشین تایپ کردم. الان تموم شده فقط تو نحوه شماره دهی به مشکل برخوردم.
فقط فایلهای مریوط به ریپرشین اگه درپوشه texlive باشن اجرا میشن. ومثلا اگه فولدر رسالمو ببرم درایو دیگه اجرا نمیشه.
ممنون

حسن قربانزاد

با سلام
شما بهتر است بسته زیپرشین را آپدیت کنید به احتمال خیلی قوی درست می‌شود.

فرشاد ترابی

منظور فایل Tabriz_thesis.log  هست. بعضی وقتها این فایل به نوت‌پد نسبت داده می‌شه و شما به ظاهر اونو به صورت txt  می‌بینید. لطفا گزینه نمایش پسوندها در فولدر را فعال کنید تا
پسوند فایلها مشخص باشه.

maryamkh

خیلی ممنون من همه فولدر رو خدمتتون می فرستم

حسن قربانزاد

من اجرا کردم درست افتاد.
شما بسته زیپرشین را آپدیت کنیم چون یکبار همین مشکل را من داشتن با آپدیت کردن بسته زیپرشین و bidi درست شد.

maryamkh

خیلی ممنون لطف فرمودید
ازهمه دوستان بزرگوار هم که واقعا وقت گذاشتند و کمک کردند بی نهایت تشکر می کنم خدا قوت
:)

maryamkh

ببخشید آبا روش دیگری به جز نصب کردن مجدد وجود دارد؟ با تشکر