• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

مشکل نمایش فارسی ارقام

نویسنده شهاب, می 16, 2010, 04:37:45 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

شهاب

نقل قول از: مهدی امیدعلی در می 19, 2010, 12:33:29 بعد از ظهر
من همیشه آخرین نسخه میک‌تک را می‌فرستم ولی نسخه ابتدایی تکلایو رو می‌تونم بفرستم.
واقعا ببخشید که من این سوال را میکنم ولی من به عنوان یک تازه کار مشتاق به یادگیری بیشتر زی پرشین نمی دانم که منظور از  تکلایو
چیست؟ و چند نسخه دارد؟ اگر ممکن است یه کم توضیح بدهید

خدایا تو چه بی منتها می بخشی، و ما چه حسابگرانه تسبیح می گوییم!

محمد چهارسوقی

سلام
دوستان اگر اشتباه گفتم اصلاح بفرمایند.

بله میکتک یک توزیع معروف تک است، تکلایو نیز یک توزیع معروف تک است. در ویندوز از میکتک استفاده می‌کننده که آخرین نسخه پایدار آن نسخه ۲.۸ است. در لینوکس هم از تکلایو استفاده می‌کنند (البته در ویندوز و فکر کنم در مک هم می‌توانید استفاده کنید ولی مرسوم لینوکس است) که آخرین نسخه آن تکلایو ۲۰۰۹ است.

توزیع تک به این معنا است که حاوی هر آن چیزی است که شما برای نوشتن نوشتارهای خود و تحلیل آنها با موتور تک نیاز دارید. به طور مثال دارای ماکروها و بسته‌های متعددی است و دارای قلم‌های متعددی است و ...

بعد از اینکه شما با استفاده از یک توزیع تک، موارد مورد نیاز خود را بر روی سیستم نصب کردید می‌توانید با استفاده از یک ادیتور که در حال حاضر از تکمیکری که آقای علوی زاده لطف کردند و برای فارسی نوشتن آماده کردند استفاده کنید و نوشتار خود را با تک پردازش کرده و خروجی مناسب را بگیرید.

این توزیع ها امکان اضافه و حذف کردن بسته‌ها و همچنین بروزرسانی آنها را می‌دهند.