• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

چگونه یگ گراف با راسهای شماره دار رسم کنم؟

نویسنده مائده, مارس 12, 2014, 08:27:35 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

مائده

سلام چطور می توانم یک گراف با راسهای شماره دار رسم کنم؟

هادی صفی‌اقدم

سلام
الان نمونه ندارم بفرستم.
می‌تونین راهنمای بستهٔ tikz رو ببینین.
حدود ۷۰۰ صفحه در مورد رسم نمودار، گراف و این موردی که شما خواستین هم توش هست.
می‌تونین سایت زیر رو ببینین.
texample.net

مائده

مشکلم اینه که فایل xygraph رو از دی وی دی اجرا می کنم میشه ولی روی یکی از فایلهام کپی میکنم میگه فایل رو نمیشناسه. نباید علاوه بر این نصب ها tiks را جدا نصب یا اضافه کنم؟
در ضمن راهنمایی که نوشتین تو تک لایو هست رو از کجا ببینم؟

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: مائده در مارس 12, 2014, 08:48:48 بعد از ظهر
مشکلم اینه که فایل xygraph رو از دی وی دی اجرا می کنم میشه ولی روی یکی از فایلهام کپی میکنم میگه فایل رو نمیشناسه. نباید علاوه بر این نصب ها tiks را جدا نصب یا اضافه کنم؟
در ضمن راهنمایی که نوشتین تو تک لایو هست رو از کجا ببینم؟
نقل قولولی روی یکی از فایلهام کپی میکنم میگه فایل رو نمیشناسه.
حتما ناقص کپی می‌کنیم. خواهش می‌کنم، لطفا با جمله توضیح ندین. فایل نمونه بفرستین. :(
نقل قولنباید علاوه بر این نصب ها tiks را جدا نصب یا اضافه کنم؟
اگه تک‌لایوی که از من گرفتین رو نصب کردین، کامل کامل هست و نیاز به نصب نیست.
امّا اگه میک‌تک basic و ... رو نصب کردین، باید اونا رو هم نصب کنین.
نقل قولدر ضمن راهنمایی که نوشتین تو تک لایو هست رو از کجا ببینم؟
باید یک کامند پرامپت باز کنین و دستور زیر رو بزنین.
texdoc tikz
یک پیشنهاد دوستانه.
لطفا قبل از استفاده از هر چیزی راهنماشو بخونین. این توصر نباشه که بخونین وقت‌تون تلف میشه.
اگه راهنمای داخل دی‌وی‌دی یعنی user guide.pdf رو می‌خوندین، توی قسمت راهنماها نوشته بود که چطور باید راهنما رو بیارین. ببخشینا. قصدم یاد دادن ماهی‌گیری به جای ماهی دادن بود. همین. سوء‌تفاهم نشه خدمت‌تون.

مائده

اونو خوندم ولی متوجه نشده بودم !!!!
فایل ضمیمه را ببینید. من کل متن را کپی کردم یعنی کامل! ولی تو begin خطا می گیره؟؟؟

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: مائده در مارس 12, 2014, 11:02:31 بعد از ظهر
اونو خوندم ولی متوجه نشده بودم !!!!
فایل ضمیمه را ببینید. من کل متن را کپی کردم یعنی کامل! ولی تو begin خطا می گیره؟؟؟
پس بخاطر این بوده که متوجه command promp نشده بودین؟
توی راهنما نوشتیم که اگه چیزی رو متوجه نشدین، به راهنمای installation guide.pdf مراجعه کنین. به هر حال...

جسارته، شرمنده، شما لطف می‌کنین به من بفرمایین که یک فایل tex اولین خطش چی باید باشه؟