• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل در حروف چینی و مراجع

نویسنده negarins, می 26, 2014, 12:17:32 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

محمود امین‌طوسی

فایل bib خود را ببندید و اصلا به آن کاری نداشته باشید (مگر اینکه خواسته باشید مرجع اضافه کنید). دنباله کارهای قبلی را روی فایل اصلی انجام دهید. خدانگهدار
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

negarins

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در می 26, 2014, 11:29:38 بعد از ظهر
فایل bib خود را ببندید و اصلا به آن کاری نداشته باشید (مگر اینکه خواسته باشید مرجع اضافه کنید). دنباله کارهای قبلی را روی فایل اصلی انجام دهید. خدانگهدار

خوب من این ‌کار انجام دادم . ولی نمی شه.  :(
با این وجود ممنون.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: negarins در می 26, 2014, 06:52:45 بعد از ظهر
در این سایت می‌تونم میکتک جدید و texstudio دریافت کنم؟
صفحه زیر رو ببینین. البته با اینایی که الان دارین هم میتونین کارتونو راه بندازین. (همانطور که دکتر هم گفتن.) اما زیاد جدید نیستن. اجباری هم نیست جدیداشو بگیرین.
http://parsilatex.com/site/1393/02/%d9%85%d8%ac%d9%85%d9%88%d8%b9%d9%87-%d9%be%d8%a7%d8%b1%d8%b3%db%8c%e2%80%8c%d9%84%d8%a7%d8%aa%da%a9/

نقل قول از: negarins در می 26, 2014, 11:25:16 بعد از ظهر
من مبتدیم. و خیلی بلد نیستم. باید چه‌طور این کار انجام بدم؟
با اجازه دکتر
لازم نیست با تک‌میکر و تک‌ورکس همزان کار کنین.
در تک‌میکر منوی tools گزینه bibtex رو برای اجرای بایب‌تک اجرا کنین.
می‌ةونین راهنمای بسته‌ persian-bib رو ببینین.

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: negarins در می 26, 2014, 11:31:16 بعد از ظهر
خوب من این ‌کار انجام دادم . ولی نمی شه.  :(
با این وجود ممنون.
تصاویر ارسالی شما نشان می‌دهد که این کار را نکرده‌اید.
در تصویر دوم فایل bib شما باز است و اگر آنجا پردازش کرده باشید فایده‌ای ندارد.
راه دیگر این است که texstudio را نصب کنید، فایل اصلی مقاله را باز کنید و کلید F1 را فشار دهید. در این حالت خودش به صورت خودکار مراحل گفته شده قبل را انجام می‌دهد.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

negarins

ممنون. با راهنمایی آقای هادی صفی‌اقدم مشکلم حل شد. ممنونم بابت وقتی که گذاشتین. روز خوبی داشته باشین.  ;)