• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

پانویس لاتین

نویسنده sldn, آگوست 09, 2010, 03:16:35 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

sldn

سلام،

من فکر کنم که خوشبختانه، مشکلم حل شد. :)

برای حل مشکلم که یکی پانوشت لاتین با عدد لاتین در پایین صفحه و دیگری تغییر فرمت نمایش پانوشت‌ها در پایین صفحه بود یک کد به صورت زیر اضافه کردم:

\renewcommand\@makefntext[1‎]{%‎‎
‎\if@RTL%‎
RTLmakefntext definition%‎‎
‎‎\‎else‎%‎
LTRmakefntext definition%‎‎‎
\fi}

که "RTLmakefntext definition" و "LTRmakefntext definition" را هم از LaTeX Companion ویرایش دوم صفحۀ 113 و 114 استفاده کردم که دقیقاً به مسئلۀ شخصی‌سازی پانوشت‌ها اشاره داشت، مثلاً چیزی مثل این

\noindent‎‎\makebox[1.‎‎8em][r]{\@thefnmark‎\,}#1

علاوه بر تغییر محل تورفتگی، عدد پانویس‌ها را در پایین صفحه به صورت معمول نمایش می‌دهد نه بالاتر. با تغییر مناسب چنین کدی می‌توان به نتیجۀ دلخواه رسید. مثلاً تصویر پیوست شده یکی از نتیجه‌های من است.

فکر می‌کنم این نزدیک به 48 ساعت گذشته من رو بیشتر به تک علاقه‌مند کرد.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: sldn در آگوست 12, 2010, 01:00:55 قبل از ظهر
درست میفرمایید. یادگیری هر علمی برای انسان لذت بخش هست. مخصوصا برای من. مشکل ما این هست که یا به منابع یادگیری دسترسی نداریم یا ابزارش را نداریم. مثلا انگلیسی مان ضعیف هست و یا کتاب و آموزگار و استاد خوب در دسترس نداریم.

وفا خلیقی

نقل قول از: sldn در آگوست 12, 2010, 01:00:55 قبل از ظهر
سلام،

من فکر کنم که خوشبختانه، مشکلم حل شد. :)

برای حل مشکلم که یکی پانوشت لاتین با عدد لاتین در پایین صفحه و دیگری تغییر فرمت نمایش پانوشت‌ها در پایین صفحه بود یک کد به صورت زیر اضافه کردم:

\renewcommand\@makefntext[1‎]{%‎‎
‎\if@RTL%‎
RTLmakefntext definition%‎‎
‎‎\‎else‎%‎
LTRmakefntext definition%‎‎‎
\fi}

که "RTLmakefntext definition" و "LTRmakefntext definition" را هم از LaTeX Companion ویرایش دوم صفحۀ 113 و 114 استفاده کردم که دقیقاً به مسئلۀ شخصی‌سازی پانوشت‌ها اشاره داشت، مثلاً چیزی مثل این

\noindent‎‎\makebox[1.‎‎8em][r]{\@thefnmark‎\,}#1

علاوه بر تغییر محل تورفتگی، عدد پانویس‌ها را در پایین صفحه به صورت معمول نمایش می‌دهد نه بالاتر. با تغییر مناسب چنین کدی می‌توان به نتیجۀ دلخواه رسید. مثلاً تصویر پیوست شده یکی از نتیجه‌های من است.

خداوند را بسیار سپاس که مشکلتان حل شد. اما چرا خط زیرنویس در جای اشتباه گذاشته شده است؟

sldn

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در آگوست 12, 2010, 03:49:59 بعد از ظهر
اما چرا خط زیرنویس در جای اشتباه گذاشته شده است؟

سلام
راستش من بسته footmisc را بعد از زی‌پرشین استفاده کرده بودم تا پانویس‌ها را در هر صفحه از 1 شماره بزند؛ اگر آن را حذف کنم این مشکل پیش نمی‌آید ولی فعلاً راه دیگری برای این‌کار نمی‌دانم اگر راهنمایی بفرمایید خیلی ممنون خواهم شد.

وفا خلیقی

نقل قول از: sldn در آگوست 13, 2010, 01:37:01 قبل از ظهر
سلام
راستش من بسته footmisc را بعد از زی‌پرشین استفاده کرده بودم تا پانویس‌ها را در هر صفحه از 1 شماره بزند؛ اگر آن را حذف کنم این مشکل پیش نمی‌آید ولی فعلاً راه دیگری برای این‌کار نمی‌دانم اگر راهنمایی بفرمایید خیلی ممنون خواهم شد.
این مشکل من نیست.

هادی صفی‌اقدم

سلام

فکر کنم این دستور کمکتون کنه:

\makeatletter‎
\@addtoreset{footnote}{page}
‎\makeatother‎

sldn

نقل قول از: هادی صفی اقدم در آگوست 13, 2010, 05:04:50 بعد از ظهر
فکر کنم این دستور کمکتون کنه:

\makeatletter‎
\@addtoreset{footnote}{page}
‎\makeatother‎

خیلی از کمکتون ممنون هستم. این دستور را که اجرا می‌کنم نویسه‌ها ریست می‌شود ولی مثلاً در صفحه دوم شماره‌های اول را از صفحه قبل ادامه می‌دهد و بعد با تغییر بخش ریست می‌شود یعنی مثلا شماره‌ها 10 و 11 و بعد 1 و 2 است!

sldn

سلام
راستش من بسته footmisc را بعد از زی‌پرشین استفاده کرده بودم تا پانویس‌ها را در هر صفحه از 1 شماره بزند؛ اگر آن را حذف کنم این مشکل پیش نمی‌آید ولی فعلاً راه دیگری برای این‌کار نمی‌دانم.
:)
خوشبختانه استفاده از بستۀ perpage که درون bigfoot هست این مشکل را هم حل می‌کند.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: sldn در آگوست 14, 2010, 12:49:02 بعد از ظهر
:)
خوشبختانه استفاده از بستۀ perpage که درون bigfoot هست این مشکل را هم حل می‌کند.

دستورش را اینجا بگذارید تا ما هم یاد بگیریم بیزحمت. متشکرم

sldn

نقل قول از: هادی صفی اقدم در آگوست 14, 2010, 01:01:02 بعد از ظهر
دستورش را اینجا بگذارید تا ما هم یاد بگیریم بیزحمت. متشکرم
چشم
‎‎‎\usepackage{perpage‎}‎‎
‎‎\MakePerPage{footnote}

vafa

سلام
چرا از بسته perpage استفاده نمی‌کنید. مثال نمونه را ببینید.

لیلا

با سلام
خدا رو شکر که مشکلتان حل شد.؟
من عکسی را که ضمیمه کرده بودید دیدم عالی بود. ولی دستورات را که در فایلم قرار دادم اجرا نشد. میشه یک فایل کمینه از کاری که کردین رو بذارین تا ببینم چه چور شماره پانوشت های چپ لاتین شده؟
ممنون و سپاس